fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Guàrdia Civil de València deté el responsable d’almenys 10 robatoris amb força en locals d’hostaleria d’Alboraia

La Guàrdia Civil de València deté el responsable d’almenys 10 robatoris amb força en locals d’hostaleria d’Alboraia

L’autor, un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, compta amb nombrosos antecedents policials per fets similars als que se li imputen.

La Guàrdia Civil de València ha anunciat l’exitosa operació ‘REBULON’ que va portar a la detenció del responsable d’almenys 10 robatoris amb força en diversos locals d’hostaleria de la localitat d’Alboraya. L’autor, un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, compta amb nombrosos antecedents policials per fets similars als que se li imputen.

Els robatoris es van produir a la localitat d’Alboraya a partir de l’1 de setembre de 2022, on el primer robatori va tenir lloc en un conegut local d’hostaleria de la localitat. A partir d’aquesta data, la Guàrdia Civil va rebre nombroses denúncies de propietaris de diferents locals comercials i d’hostaleria. El modus operandi dels autors sempre era el mateix: forçar la persiana i porta d’accés al local o una de les seves finestres per a prendre el calaix de recaptació diària del diners en efectiu.

Després d’una complicada investigació en la qual es va realitzar la visió de nombroses càmeres de vigilància, es va identificar l’autor que sempre apareixia tapat amb una caputxa. Simultàniament, es van intensificar els controls de persones en aquells llocs propers i, de forma molt especial, en la zona on s’estaven produint els robatoris. Finalment, els agents de la Guàrdia Civil de València van comprovar que l’autor estava intern a presó per altres robatoris comesos a Alboraya abans del seu ingrés a presó.

La Benemèrita ha entregat les diligències al Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 3 de Moncada i l’autor està imputat en fins a 20 robatoris amb força en les coses i un delicte de hurto, en locals, comesos a la localitat d’Alboraya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.