fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Guàrdia Civil de València deté un conductor per circular a 174 km/h en una via limitada a 80 km/h

La Guàrdia Civil de València deté un conductor per circular a 174 km/h en una via limitada a 80 km/h

Guàrdia Civil de València deté conductor per circular a 174 km/h en una via limitada a 80 km/h

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home de 42 anys per un delicte contra la seguretat viària en ser sorprés conduint un Porsche Panamera a una velocitat de 174 km/h en una via amb un límit de velocitat de 80 km/h. Els fets van ocórrer el passat 23 d’abril durant una campanya de control de velocitat realitzada en la via desdoblada V-30, a l’altura del quilòmetre 7.600, en sentit decreixent.

Un equip de radar de l’Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil va detectar el vehicle circulant a una velocitat molt superior a la permesa, per la qual cosa es va procedir a la investigació del conductor com a suposat autor d’un delicte contra la seguretat viària. El delicte pel qual s’investiga el conductor està sancionat amb fins a sis mesos de presó i la privació del dret a conduir durant un màxim de quatre anys.

Les diligències instruïdes per la Guàrdia Civil han estat entregades al Jutjat de Guàrdia de València perquè es duguen a terme les actuacions judicials corresponents. La velocitat excessiva és una de les principals causes d’accidents de trànsit i la Guàrdia Civil intensifica la seua vigilància per a prevenir aquest tipus de situacions i garantir la seguretat en les carreteres.

Leave a Reply

Your email address will not be published.