fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Guàrdia Civil de València investiga un conductor per excés de velocitat durant les Falles 2023

La Guàrdia Civil de València investiga un conductor per excés de velocitat durant les Falles 2023

Circulava a una velocitat de 143 km/h en una via amb una limitació de velocitat de 50 km/h.

Durant els dispositius especials portats a terme per la Guàrdia Civil de València amb motiu de les Falles 2023, es va detectar a un conductor circulant a una velocitat de 143 km/h en una via amb una limitació de velocitat de 50 km/h. Els agents del Subsector de Tràfic de la Guàrdia Civil de València van dur a terme aquesta acció per garantir la seguretat viària a les carreteres de la província de València durant un cap de setmana de gran afluència turística.

El conductor va ser detectat circulant per la CV-678, una carretera que uneix la localitat alacantina de Pego amb la Platja d’Oliva, on la velocitat màxima permesa era de 50 km/h a causa de la proximitat d’un canvi de rasante i la presència freqüent de ciclistes. Els Agents del Destacament de Tràfic de Gandia van poder identificar al conductor de 38 anys, qui va ser investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Aquest és el segon delicte per excés de velocitat detectat en menys de vuit dies en vies properes de comunicació. Al gener, es va produir un sinistre viari a la N-332 que va resultar en una persona morta. Els infractors poden enfrontar penes de presó de fins a sis mesos i privació del dret a conduir fins a quatre anys, per la qual cosa es fa necessari extremar les precaucions al volant.

Leave a Reply

Your email address will not be published.