fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La intervenci贸 de l’aparcament subterrani de Nules est脿 avalada per informes t猫cnics

La intervenci贸 de l’aparcament subterrani de Nules est脿 avalada per informes t猫cnics

L’equip de govern parla d’acci贸 responsable i coherent en desestimar les al路legacions de l’empresa concession脿ria.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Nules ha sigut contundent en manifestar en roda de premsa que el proc茅s dut a terme per a intervenir l’aparcament subterrani est脿 avalat per informes t猫cnics i que seguiran treballant perqu猫 els ve茂ns i les ve茂nes no paguen ni un c猫ntim que no els corresponga.

L’alcalde de Nules, David Garc铆a, i els tres primers tinents d’alcalde, Adri谩n Sorribes, Rosa Ventura i C茅sar Esta帽ol han volgut explicar als ciutadans tots els detalls relacionats amb este assumpte despr茅s de les declaracions realitzades des del grup de l’oposici贸.

“En el ple extraordinari celebrat dimarts tan sols es votava la desestimaci贸 o no de les al路legacions presentades per l’administrador concursal de SEDESA i el creditor hipotecari Caixabank que demanen una indemnitzaci贸 de m茅s de 2’5 milions d’euros. Este equip de govern va votar a favor de la seua desestimaci贸 actuen sempre en defensa del contribuent i avalats per informes t猫cnics, un d’ells extern. Per a sorpresa de tots el grup del PP es va ficar al costat dels interessos de l’empresa en votar en contra d’esta desestimaci贸 i a m茅s est脿 fent declaracions que desinformen als ciutadans”, explica l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

L’actual equip de govern porta treballant en el tema de l’estacionament subterrani des del comen莽ament de la legislatura i despr茅s d’haver-se reunit amb l’empresa concession脿ria i no arribar a cap acord i davant la demanda social en reobrir l’aparcament 茅s pel que varen demanar als t猫cnics una proposta que resolguera la problem脿tica, “els t猫cnics ens varen aconsellar que ens f茅rem c脿rrec durant 36 mesos, ja que 茅s una de les opcions legals que es contempla en estos casos. En el mes d’agost v脿rem portar al ple el reglament, els preus p煤blics i la gesti贸, uns acords que varen ser publicats al BOP i notificats als interessats que varen al路legar. L’empresa vol que pague la

Tot este proc茅s est脿 avalat pels informes t猫cnics de la secretaria de l’ajuntament, el TAG jur铆dic i l’interventor, “en l’informe de l’interventor es puntualitza que deur铆em tindre en compte esta quantitat per si hem de fer front a futurs litigis judicials com fa en tots els informes d’estes caracter铆stiques, tamb茅 hi ha un informe extern fet per un reconegut catedr脿tic de dret administratiu”, conclou l’alcalde de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.