fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La intervenció de l’aparcament subterrani de Nules està avalada per informes tècnics

La intervenció de l’aparcament subterrani de Nules està avalada per informes tècnics

L’equip de govern parla d’acció responsable i coherent en desestimar les al·legacions de l’empresa concessionària.

L’equip de govern de l’Ajuntament de Nules ha sigut contundent en manifestar en roda de premsa que el procés dut a terme per a intervenir l’aparcament subterrani està avalat per informes tècnics i que seguiran treballant perquè els veïns i les veïnes no paguen ni un cèntim que no els corresponga.

L’alcalde de Nules, David García, i els tres primers tinents d’alcalde, Adrián Sorribes, Rosa Ventura i César Estañol han volgut explicar als ciutadans tots els detalls relacionats amb este assumpte després de les declaracions realitzades des del grup de l’oposició.

“En el ple extraordinari celebrat dimarts tan sols es votava la desestimació o no de les al·legacions presentades per l’administrador concursal de SEDESA i el creditor hipotecari Caixabank que demanen una indemnització de més de 2’5 milions d’euros. Este equip de govern va votar a favor de la seua desestimació actuen sempre en defensa del contribuent i avalats per informes tècnics, un d’ells extern. Per a sorpresa de tots el grup del PP es va ficar al costat dels interessos de l’empresa en votar en contra d’esta desestimació i a més està fent declaracions que desinformen als ciutadans”, explica l’alcalde de Nules, David García.

L’actual equip de govern porta treballant en el tema de l’estacionament subterrani des del començament de la legislatura i després d’haver-se reunit amb l’empresa concessionària i no arribar a cap acord i davant la demanda social en reobrir l’aparcament és pel que varen demanar als tècnics una proposta que resolguera la problemàtica, “els tècnics ens varen aconsellar que ens férem càrrec durant 36 mesos, ja que és una de les opcions legals que es contempla en estos casos. En el mes d’agost vàrem portar al ple el reglament, els preus públics i la gestió, uns acords que varen ser publicats al BOP i notificats als interessats que varen al·legar. L’empresa vol que pague la

Tot este procés està avalat pels informes tècnics de la secretaria de l’ajuntament, el TAG jurídic i l’interventor, “en l’informe de l’interventor es puntualitza que deuríem tindre en compte esta quantitat per si hem de fer front a futurs litigis judicials com fa en tots els informes d’estes característiques, també hi ha un informe extern fet per un reconegut catedràtic de dret administratiu”, conclou l’alcalde de Nules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.