fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Jana millora la imatge del cementeri municipal

La Jana millora la imatge del cementeri municipal

Durant el mes de maig han acabat les obres de neteja, conservaci贸 i manteniment del cementeri municipal, una obra cofinan莽ada per la Diputaci贸 de Castell贸 i l’Ajuntament de la Jana.

鈥淓l mal estat en que es trobava el cementeri municipal justificava esta obra, que s’hagu茅s hagut de fer l’any passat, per貌 degut als problemes econ貌mics de l’Ajuntament, vam haver de demanar una pr貌rroga a la Diputaci贸 per poder fer front a la nostra aportaci贸 i finalment hem pogut arreglar-ho este any鈥, ha indicat el portaveu de l’equip de govern, 脌lex Vilanova Pla.

Estes obres de neteja, conservaci贸 i manteniment del cementeri municipal han perm茅s poder pintar i llu茂r tot el mur exterior del cementeri i al mateix temps arreglar el sostre de la part m茅s antiga del cementeri, ja que les filtracions d’aigua arribaven dins dels n铆nxols. Estes obres han tingut un cost de 30.000鈧,
dels quals 22.500鈧 han sigut aportats per la Diputaci贸 de Castell贸 i els 7.500 restants l’Ajuntament de la Jana.

鈥淟a intenci贸 d’este equip de govern 茅s que tots els edificis municipals i altres espais com els llavadors o la xarxa d’aigua potable estiguen en unes condicions dignes, 茅s intolerable que durant els 煤ltims anys s’hagen abandonat els edificis de la manera que s’ha fet. Per exemple el Centre Social est脿 en unes condicions p猫ssimes: portes i manises trencades, sense pintar, forats a la paret, entre d’altres desperfectes. Durant els pr貌xims mesos farem una avaluaci贸 i estudi de tots estos edifics amb l’arquitecta municipal i poc a poc anirem arreglant-ho tot com hem fet amb el cementeri municipal鈥, ha concl貌s 脌lex Vilanova.

Leave a Reply

Your email address will not be published.