fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Junta de Seguretat de Borriana anuncia un total de 500 serveis durant les properes Falles

La Junta de Seguretat de Borriana anuncia un total de 500 serveis durant les properes Falles

Policia Local, Gu脿rdia Civil, Policia Auton貌mica i Protecci贸 Civil vetllaran durant tota la setmana de Falles per previndre i evitar actes delictius i mol猫sties veinals.

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, el Subdelegat de Govern a Castell贸, David Barelles, i el regidor de Seguretat i Policia Local a Borriana, Javier Gual, han ofert avui els detalls del dispositiu de Seguretat programat per a la propera celebraci贸 de les Falles de la ciutat que tindr脿 lloc la setmana vinent.

Ha estat el regidor Gual qui ha iniciat l’explicaci贸 sobre el dispositiu anunciant que 鈥渁 causa que la durada de les Falles i el conjunt dels actes que precisen de pres猫ncia policial s贸n pr脿cticament iguals als anys anteriors, el dispositiu que hem acordat avui en la Junta ser脿 molt similar鈥. Dins dels punts m茅s destacats exposats per Gual destaca que 鈥 el decret d’alcaldia que marca els horaris de tancament de casals assenyala que en els dies 11, 16, 17 i 18 l’inici de les actuacions no podr脿 ser anterior a les sis de la vesprada, i els locals hauran d’acabar amb les actuacions a les cinc de la matinada, mentre que per als dies 10 i 15 l’horari es redueix a les tres de la matinada per al tancament鈥. El mateix Gual ha informat sobre l’habilitaci贸 dels 鈥減脿rquings especials que se situaran una vegada m茅s en Novenes de Calatrava, Vora Riu i a la zona de la Fira, i hi haur脿 un control policial en tots i cadascun dels actes multitudinaris de les Falles i un diapositiu espec铆fic per les 鈥渕ascletaes鈥.

Per la seva banda, el Subdelegat de Govern, David Barelles, ha detallat el nombre de serveis acordats en els quals treballaran els quatre cossos i forces de seguretat. Aix铆, Barelles ha especificat que 鈥渟eran un total de 500 serveis de vuit hores, dividits entre els 225 que realitzar脿 la Policia Local, els 200 de la Gu脿rdia Civil, 50 dels membres de Protecci贸 Civil i 25 de la Policia Auton貌mica que esperem que garantisquen tant la seguretat en cada acte com el car脿cter i ambient festiu a cada moment鈥.

Per貌 a m茅s, Barelles tamb茅 ha informat sobre els 铆ndexs de delinq眉猫ncia a Borriana durant l’煤ltim any, i ha pogut corroborar que 鈥渓es infraccions penals s’han redu茂t en un 7,71 per cent a la ciutat, un resultat realment positiu tenint en compte que a nivell nacional la reducci贸 ha estat de l’1,2, a nivell auton貌mic de l’1,9 i a nivell provincial del 4,8 per cent鈥.

Finalment, l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont ha puntualitzat que 鈥渏a hem acordat i parlat sobre la correcci贸 de les incid猫ncies del passat any amb les Carpes Falleres, i s’ha optat, per exemple, per tancar l’entrada subterr脿nia a la Terrassa Pay脿 amb la qual les Falles han estat d’acord, a m茅s de comprometre’s al compliment de tots i cadascun dels horaris鈥. A m茅s, Safont ha volgut 鈥渄esitjar una bones festes a tots els ve茂ns, ve茂nes i visitants de la nostra ciutat, agrair per endavant el treball dels cossos i forces de seguretat i convidar a tothom a viure les Falles intensament per貌 sempre amb el civisme i el respecte necessari per a la ciutadania鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.