fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Junta de Seguretat de Benicarl贸 avala la suspensi贸 dels actes i apel路la a la responsabilitat individual

La Junta de Seguretat de Benicarl贸 avala la suspensi贸 dels actes i apel路la a la responsabilitat individual

L’alcaldessa fa una crida a la ciutadania a complir les restriccions i ha anunciat m茅s vigil脿ncia per part de la Policia Local. La subdelegada dona suport a les noves mesures adoptades per l’Ajuntament i Salut P煤blica demana a la ciutadania que siga 芦estricta禄 en el compliment.

L’alcaldessa de Benicarl贸, Xaro Miralles, i la subdelegada del Govern a Castell贸, Soledad Ten, han presidit la Junta Local de Seguretat extraordin脿ria que s’ha reunit avui per tractar l’increment de contagis de covid19 a Benicarl贸 que, segons les 煤ltimes dades oficials, suposen ara mateix una incid猫ncia de 806 casos per 100.000 habitants.

La Junta de Seguretat, que ha comptat tamb茅 amb la pres猫ncia del regidor de Policia i Governaci贸, Ilde A帽贸, el director del Centre de Salut P煤blica, Antonio L贸pez, i representants de la Gu脿rdia Civil, Policia Local i Policia Auton貌mica, ha avalat les 煤ltimes mesures aprovades per l’Ajuntament de Benicarl贸 relatives a la suspensi贸 dels actes amb pres猫ncia de p煤blic i a l’increment de la vigil脿ncia policial i ha insistit en la necessitat de complir la normativa vigent.

Xaro Miralles ha fet una crida a la ciutadania a complir totes les restriccions i recomanacions i ha apel路lat a la responsabilitat individual, especialment pel que fa a les reunions en l’脿mbit social i familiar. 芦No ens podem permetre que les dades continuen empitjorant禄, ha dit l’alcaldessa. 芦Des de l’Ajuntament hem susp茅s tots els actes amb pres猫ncia de p煤blic, a pesar que complien tota la normativa, i ara toca que cadascun de nosaltres posem de la nostra part i evitem que els contagis continuen augmentant禄.

Des del Centre de Salut P煤blica, el seu director, Antonio L贸pez, ha constatat que 芦Benicarl贸 茅s una de les poblacions que t茅 pitjors dades de l’脌rea de Salut i ha insistit en qu猫 芦el comprom铆s individual 茅s fonamental per a frenar les dades禄. 芦Veiem relaxaci贸 per part de la poblaci贸, i si no complim les restriccions no podrem avan莽ar禄. L贸pez tamb茅 s’ha referit a la 芦falta de sensibilitat a l’hora de complir els confinaments individuals禄 i ha remarcat que 芦cal ser estricte en la normativa que afecta al sector de la restauraci贸禄.

Sobre la possibilitat d’un tancament perimetral de Benicarl贸 o d’un confinament total de la poblaci贸, Antonio L贸pez ha assenyalat que 芦no es valora sol路licitar-lo, at茅s que els resultats que han donat aquestes mesures en altres poblacions no han estat significatius a l’hora de baixar els contagis禄. 芦Esperem 鈥攈a afegit- que les mesures adoptades aquest cap de setmana siguen suficient per a reduir els casos禄.

Per la seua banda, la subdelegada ha mostrat tot el seu suport a les mesures anunciades per l’Ajuntament i ha subratllat que 芦cal complir les normes perqu猫 ens juguem molt禄. 芦Ens juguem la salut禄, ha insistit.

Un nou decret que entra en vigor avui mateix

Les noves mesures anunciades el cap de setmana han entrat en vigor avui mateix a trav茅s d’un nou decret que estar脿 vigent fins al 18 de gener. A banda d’establir la suspensi贸 de tots els actes amb assist猫ncia de p煤blic organitzats per l’Ajuntament, tamb茅 determina la suspensi贸 d’activitats organitzades per entitats p煤bliques o privades de car脿cter esportiu i cultural tant a les instal路lacions municipals com a la via p煤blica.

A m茅s, el decret tamb茅 prohibeix la cessi贸 de material per part de la Brigada Municipal per a realitzaci贸 d’actes que impliquen assist猫ncia de p煤blic.

脷nicament s’autoritza a celebrar, sense assist猫ncia de p煤blic, el partit de b脿squet entre Mi Arquitecto CB Benicarl贸 i Hozono Global Jairis previst per al 22 de desembre a les 20.30 hores.

Leave a Reply

Your email address will not be published.