fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Junta Local de Seguretat de Sagunt coordina el tancament perimetral de la ciutat dels caps de setmana

La Junta Local de Seguretat de Sagunt coordina el tancament perimetral de la ciutat dels caps de setmana

En la reuni贸 de hui, l’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha estat acompanyat per responsables de la Policia Nacional, Gu脿rdia Civil, Policia Adscrita i Policia Local de Sagunt.

Davant la nova normativa decretada el passat 25 de gener del Decret 2/2021 de Presid猫ncia de la Generalitat Valenciana en la qual es van anunciar noves restriccions amb motiu de la situaci贸 de la Covid19, este mat铆 s’ha celebrat, de manera telem脿tica, una reuni贸 extraordin脿ria de la Junta Local de Seguretat en la qual s’han coordinat les mesures pel tancament perimetral de la ciutat durant els caps de setmana.

En esta reuni贸, l’alcalde de Sagunt, Dar铆o Moreno, ha estat acompanyat per responsables de la Policia Nacional, Gu脿rdia Civil, Policia Adscrita i Policia Local de Sagunt. Durant la reuni贸, tots ells han exposat els seus diferents punts de vista.

芦Hui hem tingut Junta Local de seguretat amb la vista posada en el cap de setmana i en este confinament perimetral municipal decretat per la Generalitat Valenciana que busca reduir al m脿xim els contactes socials per evitar qualsevol tipus de contagi que agreuge encara m茅s la situaci贸 sanit脿ria i pand猫mica que vivim禄, ha assenyalat Moreno.

Des de l’Ajuntament de Sagunt i la Regidoria de Policia Local, i en coordinaci贸 amb la resta de Cossos i Forces de Seguretat, es realitzaran controls de vigil脿ncia per al compliment de les restriccions sobre mobilitat i confinament perimetral ordenat per Presid猫ncia de la Generalitat Valenciana, realitzant controls constants i aleatoris en les diferents vies d’acc茅s als nuclis de poblaci贸 des de les 15.00 hores del divendres fins a les 06.00 hores del dilluns.

L’objectiu principal d鈥檈stos controls 茅s el compliment del tancament perimetral i la limitaci贸 de la mobilitat ordenat des de la Generalitat amb motiu de les actuals restriccions amb motiu de la Covid19, sempre tenint en compte les excepcions degudament justificades.

En este sentit, la regidora de Policia Local, Natalia Antonino, ha assenyalat que des de l’ajuntament, la regidoria de Policia Local i el Cos de Policia Local de Sagunt, 芦s’apel路la a la responsabilitat i col路laboraci贸 de tota la ciutadania per al compliment de l’actual normativa en mat猫ria Covid, l’objectiu de la qual, durant el temps que duren estes mesures, no 茅s un altre que el de vetlar per la salut de tots els ciutadans i ciutadanes禄.

Des del departament de policia local s’ha incrementat els efectius en els diferents torns durant tot el cap de setmana i fins que es mantinguen les mesures restrictives, tenint com a directriu principal els controls que seran constants i les patrulles actuants que s’aniran despla莽ant entre els diferents punts d’acc茅s per a una major operativitat i efic脿cia del servei.

Principalment es controlar脿 el compliment de la normativa de prevenci贸 de la Covid sobre l’煤s de mascaretes quan el transport siga de persones no convivents; el control de l’horari del toc de queda de 22.00 a 06.00 hores; i el control del tancament perimetral amb restricci贸 de moviments d’entrada i eixida del terme municipal amb les excepcions establides.

芦Sol路licitem a la ciutadania m脿xima responsabilitat, precisament, per assegurar el bon funcionament d鈥檈ste confinament perimetral municipal i poder reduir el nombre de casos i, amb aix貌, tornar a la normalitat en el menor temps possible禄, ha manifestat l’alcalde.

Cal assenyalar que esta reuni贸 se suma a la celebrada ahir amb la consellera de Just铆cia, Interior i Administraci贸 P煤blica, Gabriela Bravo, on van ser convocats els representants de seguretat de les principals poblacions de la Comunitat Valenciana que aplicaran el tancament perimetral durant els caps de setmana. A esta reuni贸 va assistir, via telem脿tica, la regidora de Policia de Policia Local, Natalia Antonino; i el comissari principal cap de la Policia Local de Sagunt, Rafael de Manuel.

Aix铆 mateix, dem脿 el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha convocat una reuni贸 telem脿tica sobre coordinaci贸 dels municipis amb reducci贸 de mobilitat social en la qual participaran Dar铆o Moreno, Natalia Antonino i Rafael de Manuel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.