fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Llar Sagrada Fam铆lia de la Vall d’Uix贸 disposa de quatre sales de visita amb horari complet

La Llar Sagrada Fam铆lia de la Vall d’Uix贸 disposa de quatre sales de visita amb horari complet

En els 煤ltims cinc anys s’han habilitat nous espais compartits en totes les plantes i al jard铆 i les visites de familiars estan permeses les 24 hores.

La Llar Sagrada Fam铆lia de la Vall d’Uix贸 disposa de cinc sales de visita, quatre d’elles amb horari complet perqu猫 els familiars puguen trobar-se amb els residents. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que s’ha adaptat l’horari d’una d’estes sales, perqu猫 en ser multiusos “s’acumulaven moltes persones que esperaven per a rebre la consulta de la metgessa, coordinadora o fisioterapeuta”.

Per a millorar el servei “i guanyar en comoditat” s’ha limitat l’horari de visites familiars en este espai mentre hi ha consultes dels especialistes. No obstant aix貌 hi ha quatre sales m茅s de visita, una en cada planta, la qual cosa permet que “els usuaris no hagen de despla莽ar-se fins a un altre pis”. Aquests canvis “per a guanyar en funcionalitat no haurien sigut possibles en 2015, quan nom茅s existien dues sales de visita”, ha assenyalat Arter.

A m茅s durant els 煤ltims cinc anys s’han habilitat dues zones m茅s que tamb茅 poden ser utilitzades durant les visites. Aix铆, tant al jard铆 davanter com en el darrere s’han instal路lat unes p猫rgoles, ombrel路les, taules i butaques “perqu猫 quan fa bon temps els familiars i residents compartisquen estos espais a l’aire lliure, m茅s amables i agradables”.

Cal recordar que l’horari de visites a la Llar Sagrada Fam铆lia 茅s 24 hores. La recepci贸 est脿 coberta per tres conserges durant torns rotatius “perqu猫 es puguen rebre visites en qualsevol moment, fins i tot de nit si algun resident est脿 malalt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.