fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Llar Sagrada Família de la Vall d’Uixó disposa de quatre sales de visita amb horari complet

La Llar Sagrada Família de la Vall d’Uixó disposa de quatre sales de visita amb horari complet

En els últims cinc anys s’han habilitat nous espais compartits en totes les plantes i al jardí i les visites de familiars estan permeses les 24 hores.

La Llar Sagrada Família de la Vall d’Uixó disposa de cinc sales de visita, quatre d’elles amb horari complet perquè els familiars puguen trobar-se amb els residents. La regidora de Serveis Socials, Marian Artero, ha explicat que s’ha adaptat l’horari d’una d’estes sales, perquè en ser multiusos “s’acumulaven moltes persones que esperaven per a rebre la consulta de la metgessa, coordinadora o fisioterapeuta”.

Per a millorar el servei “i guanyar en comoditat” s’ha limitat l’horari de visites familiars en este espai mentre hi ha consultes dels especialistes. No obstant això hi ha quatre sales més de visita, una en cada planta, la qual cosa permet que “els usuaris no hagen de desplaçar-se fins a un altre pis”. Aquests canvis “per a guanyar en funcionalitat no haurien sigut possibles en 2015, quan només existien dues sales de visita”, ha assenyalat Arter.

A més durant els últims cinc anys s’han habilitat dues zones més que també poden ser utilitzades durant les visites. Així, tant al jardí davanter com en el darrere s’han instal·lat unes pèrgoles, ombrel·les, taules i butaques “perquè quan fa bon temps els familiars i residents compartisquen estos espais a l’aire lliure, més amables i agradables”.

Cal recordar que l’horari de visites a la Llar Sagrada Família és 24 hores. La recepció està coberta per tres conserges durant torns rotatius “perquè es puguen rebre visites en qualsevol moment, fins i tot de nit si algun resident està malalt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.