fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La necess脿ria col路laboraci贸 entre les escoles i les fam铆lies centren la xarrada del cicle Benic脿ssim Educa el dijous 29

La necess脿ria col路laboraci贸 entre les escoles i les fam铆lies centren la xarrada del cicle Benic脿ssim Educa el dijous 29

La regidoria d’educaci贸 ha programat esta confer猫ncia impartida pel professor de sociologia de l’educaci贸 en la universitat de Vic, Jordi Collet, amb entrada gratu茂ta fins a completar aforament.

El regidor d’educaci贸 de Benic脿ssim, Javier Alonso ha presentat la pr貌xima xarrada que s’impartir脿 el dijous 29 de novembre dins del cicle Benic脿ssim Educa que des de l’ajuntament es programa al llarg del curs escolar.

En este cas, la confer猫ncia del dijous ser脿 impartida pel professor de sociologia de l’educaci贸 en la Universitat de Vic, Jordi Collet, que, a m茅s 茅s conegut per ser l’autor de llibres com “La governan莽a escolar democr脿tica”, “Com i per a qu猫 eduquen les fam铆lies avui?” i “Escoles, fam铆lies i comunitat”. Javier Alonso ha explicat que “entre els pares i mares de Benic脿ssim existeix molta inquietud per formar-se per a intervenir m茅s i ser m茅s actius en l’educaci贸 dels seus fills. Per este motiu 茅s pel qual la regidoria d’educaci贸 porta tot el mandat organitzat importants cicles com a este, o com l’Escola de pares, on no solament es debat sobre les eines possibles per a ajudar en l’educaci贸, sin贸, com en este cas, quin 茅s el millor sistema organitzatiu de la mateixa escola per a poder incloure tamb茅 l’ajuda dels pares en la formaci贸 dels fills i filles”.

En la xarrada del dijous, Jordi Collet abordar脿 temes com per a qu猫 educar?, para quin l’escola?, qu猫 significa una bona escola?, com s’hauria d’organitzar?, quin 茅s el lloc f铆sic i simb貌lic que han de tenir les fam铆lies en els centres educatius?, existeixen vincles suficientment vigorosos i intensos entre els docents i les fam铆lies?

Javier Alonso ha recordat que la confer猫ncia s’imparteix en li sal贸 d’actes de la Casa de la Cultura i que l’assist猫ncia 茅s gratu茂ta fins a completar aforament. A m茅s, el regidor ha volgut avan莽ar tamb茅 les pr貌ximes dates de les xarrades que s’impartiran dins del cicle Benic脿ssim Educa i que estan programades per a la primavera. Seran: “Educar amb 3 Cs: capacitats, compet猫ncies i cor”, amb Mar Romera, el 4 de mar莽 de 2019 i “Sorprendizaje”, amb Ram贸n Barreda, el 6de maig de 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published.