fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Piscina Municipal de Benicarló estarà tancada fins que s’adjudique la nova concessió

La Piscina Municipal de Benicarló estarà tancada fins que s’adjudique la nova concessió

Mentre es tramita tot el procediment de la licitació, una empresa es farà càrrec del manteniment de la Piscina per tal d’evitar el deteriorament de les instal·lacions. L’empresa adjudicatària estarà obligada a subrogar els 22 treballadors de la UTE FCC NitramPool.

L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, acompanyada pel regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha anunciat que la Piscina Municipal estarà tancada mentre es tramite tot el procediment de licitació de la instal·lació.

«Ha sigut una decisió molt difícil de prendre —ha assegurat l’alcaldessa—, però és l’única opció que tenim per a complir la llei i poder obrir la Piscina amb totes les garanties». Xaro Miralles ha assenyalat que «actualment, la instal·lació estava gestionada per la UTE FCC NitramPool a través d’un contracte firmat el 2008 que ha estat declarat nul de ple dret i, per tant, no podem fer cap millora ni inversió, de manera que l’única sortida que tenim és licitar la gestió i fer totes les inversions necessàries a través de la nova empresa adjudicatària».

Xaro Miralles també ha anunciat que la concessió serà efectiva per 25 anys i que «l’empresa adjudicatària estarà obligada per conveni a subrogar els 22 treballadors de FCC NitramPool».

Durant el temps que s’allargarà la licitació, i per tal d’evitar que es deterioren les instal·lacions, l’Ajuntament ha contractat una empresa que s’encarregarà del manteniment. Així ho ha confirmat el regidor d’Esports, que ha anunciat també que les inversions necessàries s’hauran d’executar durant els primers 2,5 anys de la concessió «sense aturar el servei de la Piscina», ha puntualitzat.

Jovaní ha explicat també que «estem estudiant la possibilitat de què el Club Natació i el Club Triatló Basiliscus puguen continuar entrenant a la Piscina durant aquest temps, però utilitzant exclusivament l’aigua, en cap cas les dutxes, els vestidors ni el gimnàs». «En tot cas —ha confirmat Jovaní— el que volem és que la Piscina puga obrir el més prompte possible amb totes les garanties i per a tots els usuaris».

Leave a Reply

Your email address will not be published.