fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Piscina Municipal de Morella obrir脿 les seues portes el proper dissabte

La Piscina Municipal de Morella obrir脿 les seues portes el proper dissabte

D’altra banda, aquesta vesprada tindr脿 lloc el ple ordinari corresponent al mes de juny.

La Piscina Municipal de Morella comen莽a el dissabte una nova etapa. L’apertura d’aquestes instal路lacions marca l’arribada de l’estaci贸 estival i converteix aquest espai en un dels punts de trobada on es cita m茅s gent durant els propers dos mesos. Com en els anys anteriors, hi haur脿 entrades individuals a la venda a les mateixes instal路lacions i els abonaments es podran comprar a l’Oficina de Turisme.

La regidora de serveis, Lola Vinyals, explica que “en les 煤ltimes setmanes s’ha treballat en la posada a punt de les instal路lacions, perqu猫 presenten el millor aspecte possible”. Com 茅s habitual, aquestes actuacions solen ser la neteja de l’aigua i dels fons de la piscina, l’ompliment, el tall de l鈥檋erba, poda d’arbrat, descalcificaci贸 i alguns treballs per millorar el servei del bar. Cal recordar que fa uns anys es va realitzar una inversi贸 major per instal路lar un tendal i es van millorar altres serveis, com les depuradores. A m茅s, s’han realitzat distintes contractacions per al servei de socorrista i manteniment i s’ha adjudicat el servei de bar.

Els preus dels abonaments seran de 25 euros l’infantil, de 30 euros el de jove, jubilat o carnet d’or i de 35 euros el d’adult i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme o CISE. A m茅s, els usuaris del Centre L煤dic i Esportiu Jaume I, amb carnet anual, podran accedir de forma gratu茂ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.