fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La plaça 3 d’Abril de Sagunt estrena una nova zona de jocs infantils

La plaça 3 d’Abril de Sagunt estrena una nova zona de jocs infantils

El parc compta a més amb dos elements adaptats per a infància amb mobilitat restringida.

El Departament de Manteniment ha finalitzat les obres del parc infantil de la plaça 3 d’Abril. Es tracta d’una zona de jocs amb diferents elements, així com dos d’ells adaptats per xiquets i xiquetes amb mobilitat restringida.

Des de la delegació de Manteniment informen que durant este matí han estat realitzant les últimes labors de neteja i que, una vegada llevades les tanques, a partir de les 15 hores de hui el parc quedarà obert al públic.

El regidor de Manteniment, Pepe Gil, ha assenyalat que esta zona «va haver d’eliminar-se per fer les obres del camp de futbol del 3 d’Abril i per diferents qüestions, la instal·lació s’ha allargat en el temps». A més de la instal·lació dels elements de joc, Gil ha afirmat que a través del contracte de Manteniment de vies públiques «s’han fet treballs de col·locació de sòl en continu, per evitar caigudes per ensopegades, i de colors cridaners».

D’altra banda, el delegat de Manteniment ha recordat la ciutadania que els treballs de desinfecció de parcs infantils de la ciutat continuen realitzant-se diàriament a través de l’empresa Pavasal, encarregada de les tasques de desinfecció diària dels jocs infantils instal·lats en els diferents parcs de la localitat.

Finalment, cal recordar que l’Ajuntament de Sagunt va establir una sèrie de recomanacions que s’han de tindre en compte per l’ús dels parcs infantils recreatius com, per exemple, realitzar l’activitat en grups reduïts mantenint, en la mesura que siga possible, l’autonomia i independència mentre dure l’activitat, així com la distància de seguretat de 1,5 metres entre xiquets i xiquetes que no siguen convivents. A més, «demanem als pares i mares que siguen responsables i que intenten que els xiquets porten mascareta, que vagen amb les mans netes, etc.», ha sol·licitat el regidor, i que es realitze tant a l’inici com al final de l’activitat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.