fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca carrega contra Enric Nomded茅u

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca carrega contra Enric Nomded茅u

La PAH respon a les declaracions d’Enric Nomded茅u en roda de premsa amb un comunicat on manifesten que l’Ajuntament volia el titular de premsa anunciant un acord que no s’havia firmat.

El passat divendres 11 de mar莽, el vicealcalde de Castell贸, Enric Nomded茅u, va fer unes declaracions sobre la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, en elles va responsabilitzar a la plataforma per entorpir les negociacions del consistori amb les entitats banc脿ries. Segons el portaveu de l’equip de govern, les accions de la plataforma, com l’ocupaci贸 d’edificis o el campament a la Pla莽a Major el dimecres de mat铆, haurien provocat la retirada a 煤ltima hora de Cajamar de l’acord que estava a punt de formar-se, pel qual es comprometia a cedir habitatges socials per a gesti贸 municipal.

A la PAH a莽貌 s’interpreta d’una altra forma. Segons la seua portaveu, Maria Jes煤s Garrido: “va ser la participaci贸 de l’Alcaldessa Amparo Marco, que va anunciar a la premsa quan encara no estava firmat, buscant el titular, fet que va provocar un efecte crida i la conseg眉ent allau de clients de l’entitat reclamant a aquesta un habitatge social” fet que va provocar la seua marxa enrere. “A l’acord s’havia arribat despr茅s de l’ocupaci贸 de l’edifici de Gran Via, aquesta no ha sigut cap obstacle, i es va trencar abans del campament” afegeix Garrido.

Leave a Reply

Your email address will not be published.