fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La plataforma per la dignitat del llaurador de Nules traslladar脿 els problemes del sector a la comissi贸 europea

La plataforma per la dignitat del llaurador de Nules traslladar脿 els problemes del sector a la comissi贸 europea

Nules torna a ser seu de la plataforma que aglutina a diferents sectors agraris i a poblacions de la Plana Baixa.

Representants de la Plataforma per la dignitat del Llaurador han acordat traslladar la preocupaci贸 existent en el sector a la Uni贸 Europea, el pr貌xim 6 de setembre es reuniran en Brussel路les amb el Comissari Europeu de Seguretat Agroaliment脿ria, “aprofitarem el viatge per a mantenir reunions amb els diferents grups parlamentaris europeus. L’objectiu 茅s que la plataforma puga ser escoltada en el lloc on es debaten molts dels assumptes i mesures que afecten el sector agrari”, matisa l’alcalde de Nules, David Garc铆a.

Esta iniciativa forma part dels acords que es prenen en les diferents reunions de la Plataforma per la dignitat del Llaurador que tenen lloc a Nules de manera peri貌dica. Aix铆 doncs, en esta nova reuni贸 s’ha sumat la Comunitat de Regs “amb la incorporaci贸 d’esta entitat estan tots els sectors agraris de la prov铆ncia representants”, comenta Garc铆a.

A m茅s tamb茅 s’ha acordat com a termini per a presentar les signatures a l’Ajuntament de Nules el pr貌xim 20 d’agost. Estes signatures s’enviaran acompanyades del manifest conjunt de protesta per les mesures aprovades per la Uni贸 Europea, que afavoreixen els c铆trics de Sud脿frica, a les institucions p煤bliques amb compet猫ncies en temes agraris. Per altra banda, s’ha fet un seguiment dels avan莽os que els t猫cnics de qualitat de l’UJI i de la Universitat Polit猫cnica de Val猫ncia estan fent en relaci贸 a la Denominaci贸 d’Origen de la Clemenules.

Leave a Reply

Your email address will not be published.