Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La platja canina de Castelló obre temporada

La platja canina de Castelló obre temporada

L’autorització de l’accés de mascotes serà vigent fins al 29 de febrer de 2020.

El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, ha visitat este matí la platja canina de la platja del pinar de Castelló, a la qual podran accedir les mascotes fins a les acaballes de febrer de 2020. L’espai té 3.5000 metres quadrats i disposa de dutxes, un dispensador de bosses, papereres i fonts adaptades per als animals.

Cal destacar que unes postes de fusta delimiten l’espai reservat per a l’accés dels cans, un espai al qual pot entrar qualsevol usuari de la platja. Els cartells informatius instal·lats en aquest tram de la costa detallen les condicions i recomanacions d’ús, entre les quals destaquen que l’horari serà de 7.00 a 23.00 hores.

Garcia ha recordat la necessitat de respectar estes normes per tal de “gaudir de la platja amb les mascotes amb tranquil·litat i amb civisme”, per al que és necessari els animals considerats com a potencialment perillosos porten les mesures de seguretat que establix la normativa. Així mateix, és obligatori que recollir adequadament els excrements o qualsevol altra deixalla generada durant l’estada a la platja.

Leave a Reply

Your email address will not be published.