fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Almassora deté a tres adults i un menor pel robatori de més de 500 quilos de cítrics

La Policia Local d’Almassora deté a tres adults i un menor pel robatori de més de 500 quilos de cítrics

Estan afectats tres propietaris de finques de la partida Sant Antoni.

La Policia Local d’Almassora ha detingut a quatre individus, tres adults i un menor d’edat, suposats autors del robatori de més de 500 quilos de cítrics en tres horts situats en la partida Sant Antoni. Després de la seua identificació i arrest, els agents van instruir les oportunes diligències per a la posada en coneixement del fet davant l’autoritat judicial i van dipositar els cítrics sostrets en el magatzem municipal, a la disposició dels propietaris afectats.

La Unitat de Serveis Especials (USE), antiga Guarderia Rural, va detectar el dimarts el robatori dins de la campanya de vigilància rural per a evitar el robatori de cítrics i productes hortofrutícolas, segons ha destacat l’intendent principal de la Policia Local, Roberto Verdoy. Els agents van localitzar un vehicle dins d’una finca privada carregat amb un calaix de grans dimensions i diversos sacs replets de taronges. El pes brut va superar els 500 quilos.

Després de sol·licitar suport a les unitats de Seguretat Ciutadana de la Policia Local, els agents van identificar a tres adults i un menor, que havien carregat completament el vehicle amb cítrics de diverses varietats i es disposaven a abandonar el lloc. El regidor de Seguretat Pública, Santiago Agustí, ha felicitat a la plantilla de la Policia Local per les detencions en el marc de la campanya per a prevenir robatoris en el camp i ha agraït als veïns les trucades a la central “que estrenyen la col·laboració entre els agents i la població”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.