fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local d’Almassora implantar脿 el servei de localitzaci贸 del 112 per a reduir els temps de resposta

La Policia Local d’Almassora implantar脿 el servei de localitzaci贸 del 112 per a reduir els temps de resposta

Automatitzar脿 el proc茅s d’av铆s i identificar脿 a la patrulla m茅s propera al punt de l’emerg猫ncia.

Els agents rebran un av铆s en la seua emissora al qual hauran de respondre per a confirmar que es dirigeixen al punt indicat i, posteriorment, hauran d’enviar un senyal una vegada s’hagen personat. D’esta manera, el 112 podr脿 mesurar el temps de resposta i garantir l’efectivitat del servei, gr脿cies al que la Policia Local automatitzar脿 i digitalitzar脿 la pr脿ctica totalitat del proc茅s d’av铆s i destinaci贸 de recursos i reduir脿 la possibilitat que es produ茂squen errors humans.

L’edil de Seguretat, Roger Beltr谩n, i l’intendent cap de la Policia Local d’Almassora, Roberto Verdoy, han visitat les instal鈥acions de l’AVRSE a l’Eliana, on han conegut de primera m脿 el funcionament d’este sistema. Per a la seua implantaci贸, ser脿 necess脿ria, a m茅s de la subscripci贸 d’un conveni t猫cnic, la instal路laci贸 d’una xarxa de pantalles en la central del cos de seguretat local, a trav茅s de les quals el o l’agent a c脿rrec de la trucada visualitzar脿 el mateix contingut que els t猫cnics del 112.

“脡s, sens dubte, un gran pas per a millorar la comunicaci贸 entre tots dos serveis i assegurar脿 que la Policia Local, la m茅s pr貌xima a la ciutadania, dispose de la informaci贸 necess脿ria per a actuar amb rapidesa”, ha destacat Beltr谩n. Per al regidor, este nou servei “no solament ens permetr脿 reduir el temps de resposta, sin贸 tamb茅 els recursos, ja que enviarem a cada incid猫ncia a les patrulles que disposen dels materials necessaris per a atendre-la”.

En esta mateixa l铆nia, Verdoy, que tamb茅 茅s membre de la comissi贸 mixta de l’AVRSE per a la creaci贸 d’un programa auton貌mic de gesti贸 d’incid猫ncies, ha explicat que la Policia Local d’Almassora crear脿, inicialment, cinc protocols d’actuaci贸, centrats en l’atenci贸 d’incendis, emerg猫ncies sanit脿ries, accidents de tr脿nsit, localitzaci贸 de persones i seguretat ciutadana.

Cal destacar que Almassora ser脿 el segon municipi de la prov铆ncia de Castell贸 a disposar d’este sistema, que actualment ja funciona a La Vall d’Uix贸, ja que el municipi figura com a prioritari per a la implantaci贸 del geolocalitzador.

Leave a Reply

Your email address will not be published.