fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Alzira deté el conductor d’un camió que conduïa baix els efectes de l’alcohol

La Policia Local d’Alzira deté el conductor d’un camió que conduïa baix els efectes de l’alcohol

El dilluns per la vesprada sobre les 20 hores, la Policia Local d’Alzira va detectar a un camió tràiler realitzant una conducció irregular per la CV-50, i el va interceptar en la rotonda de l’avinguda Hispanitat.

En parlar amb el conductor, els agents van poder comprovar que presentava símptomes externs de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques, per la qual cosa se li va realitzar la prova d’alcoholèmia, oferint un resultat de 1,18 mg/l d’aire aspirat.

El conductor és de nacionalitat espanyola i té 48 anys d’edat. El camió presentava danys, la procedència dels quals s’està investigant, ja que el vehicle havia eixit de Simat i es dirigia cap a Cheste.

Els agents van procedir a instruir les oportunes diligències per un delicte contra la seguretat viària. El camió es va immobilitzar fins que personal de l’empresa de transport es va fer càrrec del vehicle.

La Policia Local d’Alzira, en els primers 6 mesos ha instruït 24 atestats contra la seguretat viària per superar la taxa d’alcohol màxima establida pel vigent Codi Penal, malgrat la limitació de la mobilitat del trànsit durant els mesos de confinament de l’estat d’alarma pel COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.