fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Benicarló disposa d’una aplicació per a consultar dades de vehicles i dels seus propietaris

La Policia Local de Benicarló disposa d’una aplicació per a consultar dades de vehicles i dels seus propietaris

L’accés es realitza a través de l’aplicació Prum-EUCARIS, que permet accedir a dades de vehicles d’Espanya i d’altres països europeus. El sistema permet saber si el vehicle ha estat robat, si ha estat donat de baixa o si la matriculació ha estat suspesa.

La Policia Local de Benicarló ja ha rebut l’autorització per a accedir a l’aplicació Prum-EUCARIS que permet consultar tot tipus de dades de vehicles i dels seus propietaris, matriculats a Espanya o a altres països d’Europa.

Depenent del país de procedència del vehicle, es pot consultar, entre altres dades, si un vehicle està assegurat, donat de baixa o ha estat exportat. També si la matriculació està suspesa o donada de baixa per destrucció del vehicle, si la rematriculació està bloquejada, si s’ha expedit un duplicat del permís de circulació o si ha estat robat el vehicle, la matrícula o la documentació.

A banda dels vehicles d’Espanya, l’aplicació permet consultar dades d’altres 34 països europeus, com Portugal, França, Itàlia, Alemanya o Suïssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.