fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls i vigilarà especialment les reunions de joves

La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls i vigilarà especialment les reunions de joves

Es prestarà especial atenció a la sortida dels centres educatius, places i parcs i llocs habituals de trobada. El compliment de les mesures en la establiments que preparen menjar per a emportar és estricte.

La Policia Local de Benicarló intensificarà els controls en virtut de les noves restriccions dictades per la Generalitat Valenciana que han entrat en vigor avui mateix. El control se centrarà especialment en les trobades familiars o socials en espais públics i en les reunions de joves en espais de trobada habituals, com ara places, parcs i jardins.

Pel que fa al tancament de l’hostaleria, el compliment està sent estricte i en el cas dels establiments que preparen menjar per a emportar, les mesures que estan adoptant són les correctes, segons ha confirmat el regidor de Policia i Governació, Ilde Añó.

El regidor ha insistit en què «som conscients que portem molts de mesos de restriccions, però és fonamental que continuem complint les normes per a aconseguir reduir els contagis, que en aquesta tercera onada ens estan afectant de manera molt preocupant».

Leave a Reply

Your email address will not be published.