fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Benicàssim deté ‘in fraganti’ a tres individus que intentaven robar en una sucursal bancària

La Policia Local de Benicàssim deté ‘in fraganti’ a tres individus que intentaven robar en una sucursal bancària

La col·laboració veïnal va ser decisiva per a la intervenció dels agents.

La Policia Local de Benicàssim ha detingut ‘in fraganti’ a tres individus que intentaven robar mitjançant butró en una sucursal bancària del municipi. Els fets es van iniciar sobre les 3 de la matinada quan una veïna va alertar d’uns sorolls estranys en els voltants del seu habitatge “gràcies a la col·laboració veïnal i a la diligent actuació de la Policia Local, s’ha aconseguit frustrar l’intent de robatori” declara la alcaldessa, Susana Marqués. I és que, una vegada personats els agents, van intuir que podria tractar-se d’un intent d’accedir al banc a través d’un solar contigu, per la qual cosa després d’assegurar les possibles escapatòries van procedir a la detenció d’un primer individu que després d’adonar-se de la presència policial va intentar fugir pel carrer Bayer.

Així doncs van ser dues patrulles del torn de nit de la Policia Local els qui van frustrar el robatori i van detindre a tres homes de 36, 38 i 48 anys d’edat, residents a Paterna i València, i que comptaven amb antecedents per fets delictius similars.

Als detinguts se’ls van confiscar estris i eines que van utilitzar per a perforar la paret contigua al banc, l’acció del qual es trobava bastant avançada.
Després de realitzar les oportunes diligències, els detinguts van ser traslladats al Lloc de la Guàrdia Civil de Benicàssim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.