fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Benicàssim interposa 125 denúncies durant l’estat d’alarma

La Policia Local de Benicàssim interposa 125 denúncies durant l’estat d’alarma

Fins l’01 d’abril s’han identificat a 202 persones de les quals s’han denunciat 125, dos imputats per delicte contra la seguretat viària i s’ha col·laborat amb la Guàrdia Civil en la detenció d’un individu per desobediència.

La Policia Local de Benicàssim manté la vigilància en tot el terme municipal sobre els qui incompleixen l’estat d’alarma decretat pel Govern davant la crisi sanitària del COVID-19 i fins al 01 d’abril ha interposat 125 denúncies. Les persones identificades ascendeixen a 202 en els diferents controls realitzats des que es va declarar l’estat d’alarma. Així mateix va realitzar diligències davant dos presumptes delictes contra la seguretat viària, presentant càrrecs mitjançant atestat a dos conductors.

Des del decret de l’estat d’alarma, la Policia Local de Benicàssim, en coordinació amb la Guàrdia Civil, té entre les seues principals tasques les de vigilància i control del compliment de les mesures establides pel Govern, després de decretar l’estat d’alarma. Com han indicat des de la Policia Local, durant la primera setmana de confinament es va interposar un major nombre de denúncies, fins i tot es van superar les 40 denúncies durant el primer cap de setmana d’estat d’alarma. Però les dades reflecteixen que la població de Benicàssim està prenent consciència i el nombre de sancions ha anat disminuint de manera gradual. Tant l’alcaldessa, Susana Marqués, com a màxima representant del municipi i directament responsable de la Policia Local, com el regidor de Seguretat, Javier Alonso, han volgut agrair tant a la plantilla de la Policia Local com als integrants de la Guàrdia Civil del Lloc de Benicàssim i els de la Comandància que els presten, “la seua dedicació i treball en estes setmanes tan dures d’alerta amb l’objectiu posat a frenar la propagació del coronavirus”.

Per a continuar controlant els desplaçaments que s’efectuen en el terme municipal, i per a evitar l’entrada de residents d’altres localitats, la Policia Local i la Guàrdia Civil realitzen uns controls exhaustius en totes les entrades a Benicàssim. Uns controls que es realitzen de manera diària i coordinada que s’intensifiquen durant el cap de setmana. L’alcaldessa ha comentat sobre aquest tema que “els veïns de Benicàssim estan sent exemplars en el seu comportament; són conscients que amb la responsabilitat, la voluntat i el treball de tots podrem eixir abans d’esta situació”.

A més del treball de la Policia Local i Guàrdia Civil, l’alcaldessa ha volgut agrair també el treball de tots els treballadors de serveis municipals essencials i tan necessaris estos dies com Serveis Socials i brigada municipal. Sobre este tema ha recordat el treball conjunt que es realitza per al repartiment d’aliments a domicili a persones que es troben en situació de vulnerabilitat. Càritas i San Vicente de Paúl subministren els aliments que després són coordinats a través dels serveis municipals, els qui fan arribar els lots de menjar als més necessitats. Així, les dues entitats s’encarreguen de preparar els paquets de menjar que són recollits per operaris de la brigada municipal abans de la seua distribució que és realitzada per personal del departament de Serveis Socials juntament amb agents de la Policia Local. A esta distribució se suma el repartiment diari de 160 menús (80 menjars i 80 sopars) per als majors més necessitats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.