fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana det茅 dos persones per delicte de robatori amb for莽a en la seu de l’Agrupaci贸 Borrianenca de Cultura

La Policia Local de Borriana det茅 dos persones per delicte de robatori amb for莽a en la seu de l’Agrupaci贸 Borrianenca de Cultura

Els fets s’han produ茂t a primeres hores de la matinada d’aquest dijous, despr茅s de l’alerta d’alguns ve茂ns i ve茂nes de sorolls sospitosos en la seu de l’ABC.

Agents de la Policia Local de Borriana han procedit a la detenci贸 de dos ve茂ns de la localitat, R.M.B i LM. M.E, de 42 i 18 anys, respectivament, com a presumptes responsables d’un delicte de robatori amb for莽a en les coses.

Els fets es van precipitar quan sobre la una de la matinada d’aquest dijous, quan alguns ve茂ns i ve茂nes del municipi van alertar de sorolls sospitosos en la seu de l’Agrupaci贸 Borrianenca de Cultura (ABC), situada al carrer de l鈥橢ncarnaci贸, cantonada amb Vicent Cantos Figuerola de la ciutat. Al lloc es va dirigir una patrulla del Grup de Seguretat i Resposta a les Emerg猫ncies de la Policia Local (GSRE), en arribar es va adonar que l’entrada presentava signes de for莽a, per la qual cosa van iniciar el procediment d’entrada de seguretat en el lloc per a registrar el local a la busca de sospitosos.

De la inspecci贸 del local va resultar que dos persones van ser sorpreses amagades en una habitaci贸 de l’immoble, i foren detingudes en el mateix moment, pr猫via informaci贸 dels drets que els assisteixen. Als sospitosos els van ser ocupats diversos instruments dels que s鈥檜sen habitualment en aquest tipus de accions, com una pota de cabra, un descaragolador de grans dimensions i una llanterna frontal.

Els desperfectes a la porta d’entrada eren els propis de l’煤s d’aquest tipus de ferramentes. M茅s significativa va resultar la intervenci贸 d’una navalla que per les dimensions de la fulla i altres caracter铆stiques est脿 catalogada pel Reglament d’Armes com a arma prohibida, per la qual cosa ha sigut remesa a la Intervenci贸 d’Armes de la Gu脿rdia Civil.

Els detinguts han sigut traslladats al Lloc Principal de la Gu脿rdia Civil de Borriana a l’efecte de prosseguir la investigaci贸 i determinar si els sospitosos s贸n responsables d’altres robatoris. Presumiblement, els detinguts seran posats a disposici贸 judicial en les pr貌ximes hores perqu猫 l’Autoritat Judicial determine si sobre ells s’imposa alguna mesura cautelar que en garantisca l鈥檈njudiciament.

Leave a Reply

Your email address will not be published.