fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana det茅 a un conductor que es va donar a la fugida amb el tripe de la taxa d’alcohol permesa

La Policia Local de Borriana det茅 a un conductor que es va donar a la fugida amb el tripe de la taxa d’alcohol permesa

Els fets van tenir lloc al voltant de la 01.45 hores del passat dissabte 17 durant la realitzaci贸 d’un control preventiu de la policia local en l’avinguda Cardenal Vicente Enrique Taranc贸n.

Els agents van observar com un vehicle al qual li havien donat l’alt frenava bruscament i feia marxa enrere r脿pidament, recorrent d’aquesta manera uns 80 metres per a canviar de sentit i fugir per diversos carrers de la localitat a gran velocitat i amb les llums apagades, amb la finalitat d’evitar l’acci贸 policial. Els agents locals, davant aquesta maniobra, que posse茂en la matr铆cula del vehicle en q眉esti贸, van iniciar les tasques corresponents per a aconseguir la seua intercepci贸.

El conductor del vehicle malgrat els senyals lluminosos i ac煤stiques dels agents perqu猫 es detinguera feia cas om铆s a aquestes indicacions i seguia fugint. Immediatament es va comunicar aquest fet i la identitat del vehicle al Lloc Principal de la Gu脿rdia Civil a per a demanar el seu suport en la intercepci贸 de l’escapolit.

Finalment el fugit va haver de desistir d’escapar, sent interceptat per un indicatiu de la Gu脿rdia Civil. La Policia Local immediatament va sotmetre a les proves de detecci贸 alcoh貌lica al conductor escapolit, que va llan莽ar una taxa tres vegades superior a la reglament脿ria, i a m茅s se li va intervenir una subst脿ncia del que semblava coca茂na. Davant aquests fets, la Policia Local va procedir a la detenci贸 del subjecte, que ara haur脿 de respondre per diversos -presumptes- delictes contra la seguretat vi脿ria, com conduir sota els efectes de begudes alcoh貌liques i amb temeritat manifesta. Al temps la Gu脿rdia Civil va proposar al detingut per a sanci贸 administrativa per la tinen莽a il路l铆cita d’estupefaents. La reeixida intervenci贸 ha posat en relleu l’excel路lent nivell de coordinaci贸 que existeix entre la Policia Local i la Gu脿rdia Civil, la qual cosa redunda en la protecci贸 dels ve茂ns de Borriana i explica la millora en els 铆ndexs de seguretat del municipi que s’estan registrant en els 煤ltims mesos.

Leave a Reply

Your email address will not be published.