fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana realitza dos intervencions relacionades amb delictes contra la propietat durant la matinada

La Policia Local de Borriana realitza dos intervencions relacionades amb delictes contra la propietat durant la matinada

Un individu va ser detingut i a cinc m茅s se鈥檒s va requisar diverses ferramentes de les que s’empren en el robatori d’immobles.

La Policia Local de Borriana durant aquesta matinada ha realitzat dos intervencions relacionades amb delictes contra la propietat amb resultat d’una detenci贸 i l’embargament de diversos materials. Aquestes actuacions se sumen a les altres dos intervencions policials que van tindre lloc la setmana passada.

Concretament, els fets es van produir quan al voltant de les 2h de la matinada una patrulla de la Policia Local va observar un individu que portava una motxilla, el qual, en adonar-se de la pres猫ncia dels agents, va fer mitja volta per a fugir del lloc precipitadament. L’individu va ser interceptat i del registre de les seues pertinences va resultar que portava 4 cartutxos de pistola del calibre 9mm, una pistola de fabricaci贸 artesanal i una ballesta, tamb茅 de fabricaci贸 casolana, aix铆 com altres objectes.

Els agents van procedir a intervindre tots aquests artefactes i en consultar la base de dades policial va resultar que contra l’individu, C.P.G. de 37 anys d’edat, constava una ordre de busca i detenci贸 per part dels Jutjats, per la qual cosa es va procedir a la seua detenci贸 i trasllat al Lloc Principal de la Gu脿rdia Civil, des d’on ser脿 posat a disposici贸 judicial i presumiblement es prosseguir脿 la investigaci贸 per si el detingut estiguera relacionat amb altres fets delictius.

A m茅s, com a resultat de la tasca preventiva de la Policia Local, amb anterioritat, sobre la mitjanit, tamb茅 van interceptar un vehicle en l’avinguda del Transport amb cinc individus als quals els van ser requisades diverses ferramentes de les que s’empren en el robatori d’immobles, aix铆 com un passamuntanyes i diverses subst脿ncies estupefaents, si b茅 en quantitats pr貌pies de l’autoconsum.

De la identificaci贸 dels subjectes va resultar que posse茂en diversos antecedents per delictes contra la propietat, lesions, atemptat a agents de l’autoritat i, fins i tot, de viol猫ncia de g猫nere, si b茅 no existia actualment contra ells cap requisit貌ria o ordre de detenci贸 en vigor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.