Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana realitza una campanya de Control Especial de Distraccions al Volant

La Policia Local de Borriana realitza una campanya de Control Especial de Distraccions al Volant

S’han establit punts de control i verificació de l’ús indegut de telèfons mòbils, navegadors GPS i altres dispositius, en vies de competència municipal.

La Policia Local de Borriana du a terme, entre els dies 16 i 22 de setembre, una nova campanya de Control Especial sobre Distraccions al volant, adherint-se a la campanya que a nivell estatal ha impulsat la Direcció General de Trànsit, en el marc del conveni de col·laboració subscrit amb esta institució.

Esta iniciativa s’emmarca dins de la programació de les Campanyes i Operacions Especials de vigilància i control previstes per la DGT per a l’any 2019.

En esta nova campanya la Policia Local ha establit punts de control i verificació de l’ús indegut de telèfons mòbils, navegadors GPS i altres dispositius en vies de competència municipal, tant en el nucli urbà com en les zones marítimes, perquè són la principal causa de distracció al volant i perquè és en les vies de competència municipal, en la majoria dels casos, el lloc en què s’inicien o finalitzen els trajectes.

Sobre este tema la Policia ha advertit que la circulació en ciutat constituïx el primer dels escenaris en què el conductor inicia l’adquisició d’hàbits i costums que, amb posterioritat, es manifesten en carretera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.