fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana tramita 41 den煤ncies en 11 dies per incompliment de les mesures sanit脿ries contra la Covid-19

La Policia Local de Borriana tramita 41 den煤ncies en 11 dies per incompliment de les mesures sanit脿ries contra la Covid-19

La majoria, quasi el 60% dels butlletins formulats han sigut per excedir el nombre de participants en les reunions socials i familiars.

La Policia Local de Borriana ha formulat des del passat 26 de mar莽, dia en qu猫 es va iniciar l’operatiu especial de Setmana Santa i Pasqua, i fins ahir 5 d’abril, un total de 41 butlletins de den煤ncia per incompliment de la normativa per a la prevenci贸 de l’expansi贸 del coronavirus. El dispositiu especial es prolongar脿 fins el proper dia 12 d’abril.
Com a resultat d’aquesta tasca en el municipi, fruit de la vigil脿ncia del 26 de mar莽 al 5 d’abril, la Policia Local ha redactat 41 den煤ncies, i de les propostes de sanci贸 imposades, la majoria, el 58,5% (24), ho han sigut per participar en reunions de car脿cter familiar o social excedint el nombre m脿xim de participants.

En aquest sentit, cal ressenyar actuacions com la realitzada el divendres dia 2 d’abril al carrer del Bon Succ茅s, on es van formular vuit butlletins de den煤ncia per aquest motiu, en la qual les persones es trobaven consumint begudes alcoh貌liques i en estat d’embriaguesa, ometent l’adopci贸 de les m茅s elementals mesures de prevenci贸 per a la propagaci贸 de la Covid-19, aix铆 com una altra intervenci贸 de les mateixes caracter铆stiques el dissabte dia 3 d’abril a l’avinguda del Cardenal Tarancon, en aquest cas amb set participants.
La resta de butlletins de den煤ncia s鈥檋an formulat per incomplir l’horari de llibertat de circulaci贸 de 22h a 6h, amb 9 butlletins de den煤ncia, o incomplir l’obligaci贸 d’utilitzar mascareta de protecci贸 o l鈥櫭簊 inadequat amb 7 butlletins, i un altre butllet铆 per incomplir les mesures d’higiene i prevenci贸, sense suposar risc greu per a la poblaci贸.
Des de l’inici d’aquest segon estat d’alarma, la Policia Local de Borriana ha formulat fins avui un total de 368 butlletins de den煤ncia per incompliment de la normativa establida per a evitar la propagaci贸 del coronavirus. L鈥11,14% d’aquestes propostes de sanci贸 s’han formulat en aquesta primera fase de l’operatiu especial de Setmana Santa i Pasqua.
Fins avui s’han formulat 114 butlletins per no usar mascareta o utilitzar-la incorrectament, 137 per incomplir l’horari de llibertat de circulaci贸 (de 22h a 6h), 9 per incomplir mesures d’higiene i prevenci贸, 18 per destinar espais d’algun establiment a activitats o actuacions no permeses.

A m茅s, 84 per participar en reunions de car脿cter familiar o social excedint el nombre m脿xim de participants, 2 per incomplir algun establiment l’horari d’obertura autoritzat, 2 per incomplir el deure d’a茂llament o confinament per positiu en Covid, 1 per fumar en espais p煤blics amb l鈥檌ncompliment de les restriccions imposades per l’Autoritat i 1 per impedir la realitzaci贸 de l’activitat inspectora a agents de l’autoritat.

La Policia Local de Borriana, malgrat que existeix un alt grau de compliment de la normativa preventiva d’expansi贸 de la Covid-19 per part de la ciutadania, continua apel路lant a la responsabilitat de les persones en el seu compliment fins que per les autoritats competents se鈥檔 decrete una modificaci贸.
Aix铆 mateix, la Policia Local recorda que l’operatiu especial de Pasqua i Setmana Santa es prolongar脿 fins al dia 12 d’abril, i en el qual participen la Unitat de Vigil脿ncia i Prevenci贸 A猫ria (UVIPA) mitjan莽ant la utilitzaci贸 de drons, el Grup de Seguretat i Resposta a les Emerg猫ncies i l’脌rea de Prevenci贸 (PREVENPOL) de la Policia Local, amb la realitzaci贸 de controls aleatoris de

Leave a Reply

Your email address will not be published.