fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Borriana tramita en dos mesos 174 den煤ncies per incompliment de les mesures sanit脿ries contra la Covid-19

La Policia Local de Borriana tramita en dos mesos 174 den煤ncies per incompliment de les mesures sanit脿ries contra la Covid-19

Despr茅s de dos mesos des que la Generalitat Valenciana decretara limitacions en la circulaci贸 de persones i va limitar les reunions de car脿cter social.

La Policia Local de Borriana ha expedit un total de 174 den煤ncies en dos mesos per incompliment de les mesures sanit脿ries contra la Covid-19, des que la Generalitat Valenciana decretara limitacions en la circulaci贸 de persones, i la va prohibir, amb alguna excepci贸, a partir de les 12 de la nit i en va limitar les reunions de car脿cter social, a trav茅s d鈥檜na Resoluci贸 de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut P煤blica.

Durant aquest temps, la Policia Local de Borriana, a requeriment de l’autoritat sanit脿ria, ha participat activament en el sosteniment d’aquestes mesures, donada la situaci贸 de crisi sanit脿ria motivada per la pand猫mia.

Com a resultat d’aquesta tasca en el municipi, fruit de la vigil脿ncia del 29 d’octubre al 30 de desembre, s’han redactat 73 den煤ncies per no respectar la norma que obliga a l’煤s de la m脿scara en llocs p煤blics, altres 50 actes-denuncia per no respectar les mesures de restricci贸 hor脿ria de circulaci贸 de les persones de 0h a 6h, i 18 den煤ncies que s’han expedit per destinar espais de l’establiment a activitats o actuacions no permeses.

A m茅s, cal sumar 23 den煤ncies m茅s motivades per reunions socials que no respectaven les limitacions de nombre m脿xim de persones reunides, 3 per incompliment de tancament , altres 6 per incompliment de mesures d’higiene i prevenci贸 sense suposar greu risc i 1 per obstruir la labor inspectora dels agents.

Cal destacar que durant aquest Nadal, concretament des del passat dia 24 fins al 30 de desembre, la Policia Local ha tramitat un total de 25 den煤ncies, 10 de les quals van ser per incompliment o 煤s inadequat mascareta, 9 per incompliment d’horari o llibertat de circulaci贸, 3 per incompliment de mesures d鈥檋igiene i prevenci贸 quan no supose risc greu, 2 per incompliment horari de tancament i 1 per obstruir la labor inspectora dels agents.

Segons ha destacat la Policia Local, 鈥渢ot i que la immensa majoria de la poblaci贸 est脿 respectant aquestes normes鈥, encara queden persones que obren de forma 鈥渋nsolid脿ria i irresponsable鈥.

脡s precisament en aquestes persones en les que les autoritats i la Policia Local 鈥渉an posat el punt de mira鈥, perqu猫, segons la Policia Local, 鈥渆ls estudis publicats posen l’accent en les reunions o festes privades, que a l’empara d’una sensaci贸 de falsa seguretat s’han convertit en un important factor de contagi鈥.

Leave a Reply

Your email address will not be published.