fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de la Vall d’Uix贸 refor莽a els controls amb drons de vigil脿ncia

La Policia Local de la Vall d’Uix贸 refor莽a els controls amb drons de vigil脿ncia

Els agents usen esta tecnologia per a controlar especialment els accessos a la ciutat i altres zones que poden ser sensibles en estos dies festius.

La Policia Local de la Vall d’Uix贸 ha refor莽at els controls que realitza di脿riament per a garantir el compliment del Reial decret de l’Estat d’Alarma amb drons de vigil脿ncia, especialment en els accessos a la ciutat i altres zones que poden ser sensibles en estos dies festius, com el Paratge de Sant Josep.

L’煤s de drons en operatius de vigil脿ncia i seguretat de la Policia Local es va iniciar en 2017 i des de llavors s’ha utilitzat per a prevenir robatoris i abocaments en el camp i com a suport en actes multitudinaris. L’aplicaci贸 d’esta tecnologia “ens ajuda a dur a terme una vigil脿ncia m茅s precisa i efica莽, principalment en punts calents o estrat猫gics”, tal com ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Javier Ferreres.

A m茅s este sistema permet als agents controlar zones a les quals 茅s m茅s dif铆cil accedir, de manera que segons ha detallat l’edil “si detecten moviment de vehicles o persones, que pogueren estar fent esport, per exemple, en camins rurals” la Policia Local pot actuar immediatament.

A trav茅s de diverses cambres instal路lades en la via p煤blica la Policia Local tamb茅 monitora en directe qu猫 est脿 passant des de la reguarda. En definitiva, es tracta de “posar la tecnologia a la disposici贸 de la seguretat i la protecci贸 de la ciutadania”, davant esta situaci贸 d’emerg猫ncia sanit脿ria provocada pel coronavirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.