fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Mislata forma als voluntaris de Protecci贸 Civil en regulaci贸 del tr脿nsit

La Policia Local de Mislata forma als voluntaris de Protecci贸 Civil en regulaci贸 del tr脿nsit

El curs forma part d’un pla d’especialitzaci贸 per a millorar els serveis prestats per l’agrupaci贸 municipal.

La Policia Local de Mislata ha realitzat un curs de formaci贸 als voluntaris i volunt脿ries de Protecci贸 Civil en mat猫ria de regulaci贸 de tr脿nsit i senyalitzaci贸 d’accidents. Es tracta d’un curs emmarcat dins d’un pla d’especialitzaci贸 i millora dels serveis prestats pels m茅s de vint voluntaris que formen l’agrupaci贸 de Mislata.

Protecci贸 Civil de Mislata coopera de manera habitual amb la Policia Local en els diferents esdeveniments que es realitzen en el municipi, aix铆 com en altres emerg猫ncies que puguen sorgir i que requerisquen d’assist猫ncia. De fet, el 90% dels serveis realitzats per Protecci贸 Civil es realitzen en paral路lel amb el cos policial, i, segons afirma Vicente Traver, Cap de Protecci贸 Civil 鈥渃ursos formatius com aquest s贸n una manera d’unificar criteris i tindre una actuaci贸 concorde a cada situaci贸鈥. D’aquesta manera, Francisco Herrero, regidor de Tr脿nsit i Protecci贸 Civil, assegura que 鈥渓’objectiu 茅s que els voluntaris milloren els seus coneixements perqu猫 puguen prestar una millor assist猫ncia i, per tant, no ser脿 l’煤nic curs formatiu que realitzem鈥.

La formaci贸 ha consistit en una classe te貌rica pr猫via sobre nocions b脿siques de tr脿nsit, senyalitzacions, senyals d’agent, circumstancials i viaris; seguit d’un curs pr脿ctic en la cal莽ada per a saber adaptar-se a les diferents situacions en un cas real. Despr茅s d’aquesta formaci贸, els voluntaris i volunt脿ries de Protecci贸 Civil seran de gran suport per a la Policia Local en casos d’especial necessitat en mat猫ria de tr脿nsit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.