fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Peníscola atén quasi 6000 incidències este estiu

La Policia Local de Peníscola atén quasi 6000 incidències este estiu

Durant mesos de juny a setembre, la ciutat ha comptat amb 30 agents en patrulles que han hagut de realitzar més de 3000 hores extra per donar cobertura a la recent prohibició de contractar reforços d’estiu.

La Regidoria de Governació de l’Ajuntament de Peníscola ha fet balanç del total d’actuacions policials dutes a terme entre els mesos de juny a setembre d’enguany, coincidint amb la temporada turística estival i l’increment més significatiu de població en el municipi.

Segons el registre d’activitat policial, el cos local de Policia ha comptabilitzat 5836 incidències estos quatre mesos, la qual cosa suposa al voltant de 1500 incidències mensuals, xifra que contrasta amb la mitjana de 1000 mensuals registrades entre els mesos de gener i maig.
La majoria d’estes són serveis a requeriment, és a dir, mobilitzacions a petició de la ciutadania, que en sumen 1722.

Hi destaquen les incidències relacionades amb l’ambulància de gestió municipal, amb un total de 431 serveis relacionats en els quatre mesos, als quals se sumen 201 serveis humanitaris i 54 serveis de col·laboració amb el Servei de Salvament de Platges.

S’hi han registrat en este període un total de 91 accidents de trànsit i 3 delictes contra la seguretat viària.

Les intervencions amb decomisos de materials o objectes procedents de la venda fraudulenta sumen 211 intervencions que han sumat més de 9000 articles de top manta.

També ha sigut substancial la xifra de serveis atesos relacionats amb objectes perduts, que han sumat 80 serveis.

L’alcalde, Andrés Martínez, ha felicitat a tots i cadascun dels membres del cos de la Policia Local a qui ha catalogat de “professional i diligent”, i ha insistit en “l’esforç importantíssim que es realitza , sobretot durant els mesos de la temporada turística”. Les xifres són molt significatives, la població ha comptat amb 30 efectius en patrulles, que han realitzat més de 3000 hores extra en este període, per donar cobertura a les necessitats del servei, a conseqüència de la multiplicació poblacional i davant la impossibilitat de contractació d’interins de reforç, per la nova regulació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.