Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Peníscola confisca 7000 articles procedents del “top manta” este mes de juliol

La Policia Local de Peníscola confisca 7000 articles procedents del “top manta” este mes de juliol

La major part dels articles són sabatilles esportives, roba, marroquineria i joguines.

La Policia Local de Peníscola confisca 7000 articles procedents del “top manta” este mes de juliol. Així ho ha confirmat la Prefectura de la Policia Local després de fer recompte dels diferents articles decomissats en diverses intervencions al llarg del mes. La major part dels articles són sabatilles esportives, roba, marroquineria i joguines.

“El reforç de Policia Local amb més de 3000 hores extraordinàries previstes per a tota la campanya estival comença a donar els seus fruits, l’equip està molt motivat i, tot i que és una tasca complicadíssima de controlar només des de l’administració local, estem fent tot el que està a les nostres mans “ha explicat el mateix alcalde de la localitat, Andrés Martínez, responsable de la delegació de Governació a l’Ajuntament. A més de la tasca policial, “és indispensable que els turistes i visitants es consciencien de la manca de garanties que suposa la venda fraudulenta, així com de la importància de no perpetuar la situació de vulnerabilitat i falta de drets de compradors i venedors”, en esta línia, el consistori fa ja diversos anys aprovava una ordenança en què es contemplen multes per a qui venga i compre este tipus de productes.

Este estiu, la regidoria de Turisme i Comerç ha posat en marxa una campanya informativa en diversos idiomes, informant els turistes sobre els riscos, també de multa, que comporta comprar este tipus d’articles fraudulents i sense control, a la via pública. En el que portem d’estiu, la Policia Local ha tramitat 21 multes a compradors i venedors, “una mesura amb vocació dissuasiva” ha assegurat el primer edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.