fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Local de Sagunt participa en el primer simulacre de tsunami que afecta el Mediterrani central

La Policia Local de Sagunt participa en el primer simulacre de tsunami que afecta el Mediterrani central

La Policia Local de Sagunt realitza un exercici coordinat per la Direcci贸 General de Protecci贸 Civil i Emerg猫ncies, dependent del Ministeri d’Interior, en el qual han intervingut de manera activa la Comunitat Valenciana i Andalusia, en un simulacre de tsunami.

La major part d鈥檈lles, una vintena, corresponen a negocis inclosos en les ajudes Par猫ntesis del pla Resistir, fonamentalment dels 脿mbits de l鈥檋ostaleria i restauraci贸. A m茅s, s鈥檋an registrat cinc sol路licituds per a la bonificaci贸 de l鈥橧BI i altres dues demandes de locals d鈥檕ci nocturn.

鈥淎questa trentena de sol路licituds se sumen a les constants telefonades per a demanar informaci贸 que est脿 rebent l鈥橭ficina de col路laboraci贸 per a la gesti贸 de les ajudes que hem habilitat a la BUC. Estem posant tots els mitjans al nostre abast per a facilitar als nostres sectors econ貌mics un acc茅s f脿cil i 脿gil als diferents plans d鈥檃juda鈥, valora el regidor d鈥橢conomia, Xus Madrigal. Per part seua, la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, recorda que l鈥櫭爎ea d鈥橝tenci贸 i Tr脿mits ha habilitat un mecanisme de cita previ i personal espec铆fic per a la gesti贸 presencial de les sol路licituds. 鈥淓ncara que la majoria de les peticions es registren de manera telem脿tica, una vintena en el dia de hui, tenim una persona assignada a aquest tipus de tr脿mits, amb l鈥檕bjectiu de facilitar al m脿xim les gestions鈥, valora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.