fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Sagunt participa en el primer simulacre de tsunami que afecta el Mediterrani central

La Policia Local de Sagunt participa en el primer simulacre de tsunami que afecta el Mediterrani central

La Policia Local de Sagunt realitza un exercici coordinat per la Direcció General de Protecció Civil i Emergències, dependent del Ministeri d’Interior, en el qual han intervingut de manera activa la Comunitat Valenciana i Andalusia, en un simulacre de tsunami.

La major part d’elles, una vintena, corresponen a negocis inclosos en les ajudes Parèntesis del pla Resistir, fonamentalment dels àmbits de l’hostaleria i restauració. A més, s’han registrat cinc sol·licituds per a la bonificació de l’IBI i altres dues demandes de locals d’oci nocturn.

“Aquesta trentena de sol·licituds se sumen a les constants telefonades per a demanar informació que està rebent l’Oficina de col·laboració per a la gestió de les ajudes que hem habilitat a la BUC. Estem posant tots els mitjans al nostre abast per a facilitar als nostres sectors econòmics un accés fàcil i àgil als diferents plans d’ajuda”, valora el regidor d’Economia, Xus Madrigal. Per part seua, la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, recorda que l’àrea d’Atenció i Tràmits ha habilitat un mecanisme de cita previ i personal específic per a la gestió presencial de les sol·licituds. “Encara que la majoria de les peticions es registren de manera telemàtica, una vintena en el dia de hui, tenim una persona assignada a aquest tipus de tràmits, amb l’objectiu de facilitar al màxim les gestions”, valora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.