fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local de Vila-real imposa 19 denúncies per incomplir les normes covid i sorprén una penya en un casal

La Policia Local de Vila-real imposa 19 denúncies per incomplir les normes covid i sorprén una penya en un casal

A més de l’activitat en casal, la Policia Local ha denunciat aquest cap de setmana nou casos per no portar mascareta.

La Policia Local de Vila-real ha interposat aquest cap de setmana un total de 19 denúncies per incompliment de la normativa per a la contenció i la prevenció de la covid-19. Una d’elles, en un casal en la qual un grup de persones estava reunit contravenint les restriccions.

“Els agents de la Policia Local estan fent un treball extraordinari en la vigilància del compliment de les mesures i restriccions per la covid-19, per a garantir al màxim la seguretat de la població.

Desgraciadament, continua havent gent que actua de manera irresponsable i insolidària amb la resta de la ciutadania i, principalment, amb aquelles famílies que han perdut a éssers estimats a conseqüència de la pandèmia. Aquestes actuacions són intolerables i respondrem amb fermesa contra elles”, assenyala la regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, qui adverteix que s’ha sancionat també al propietari del local on es va sorprendre la penya.

A més de l’activitat en casal, la Policia Local ha denunciat aquest cap de setmana nou casos per no portar mascareta, un incompliment del toc de queda nocturn i un accés a un recinte esportiu fora de l’horari permés, a més de set denúncies per incompliment de les mesures generals d’higiene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.