fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Onda activa la campanya ‘Comerç Segur’ per prevenir robatoris en Nadal

La Policia Local d’Onda activa la campanya ‘Comerç Segur’ per prevenir robatoris en Nadal

La Policia Local d’Onda reforça la presència d’efectius policials a Onda a les zones comercials i d’afluència de públic durant la campanya nadalenca per prevenir actes delictius.

La regidora de Policia Local de l’Ajuntament d’Onda, Mari Carmen Aguilella, ha explicat que la campanya ‘Comerç Segur’ “estarà vigent fins al diumenge 7 de gener en diferents punts de la ciutat, on es realitza major activitat comercial”, i ha assenyalat que “una de les prioritats d’este equip de govern és garantir la seguretat dels onders. Per este motiu hem activat esta acció que s’emmarca dins de les constants campanyes que la Policia d’Onda realitza al llarg de l’any”.
Este pla especial, que la Policia Local realitza anualment per estes dates, té com a objectiu prevenir i evitar furts, estafes, estafes, robatoris i altres delictes, que solen produir-se en estos dies en locals comercials i d’oci.

En este sentit, Aguilella ha assenyalat que “els serveis es realitzaran diàriament a les franges horàries de major activitat comercial i afluència de públic”.

Així mateix, l’Intendent Principal Cap de la Policia Local d’Onda, Miguel Ángel Izquierdo, ha afirmat que, prèviament, s’han repartit tríptics informatius que recullen consells de seguretat dirigits a comerciants. “Agents de proximitat han visitat estos dies els comerços locals per informar-los sobre diverses mesures de precaució i així arribar a prevenir incidents en el teixit comercial d’Onda. A més, durant estes visites s’han actualitzat les dades dels establiments, al mateix temps que s’ha ofert als comerciants un telèfon directe perquè avisen davant el menor incident”, ha explicat Izquierdo. D’esta forma, la Policia Local d’Onda no només informa els comerciants. “També aprofitem per a preguntar horaris dels diferents establiments, de manera que la campanya es fa més efectiva i es garanteix una major seguretat”, ha assegurat Izquierdo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.