fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Onda pilla in fraganti a dos veïns tirant abocats a la rambla de la Vídua i els sanciona amb 3.000 euros

La Policia Local d’Onda pilla in fraganti a dos veïns tirant abocats a la rambla de la Vídua i els sanciona amb 3.000 euros

Gràcies a l’avís d’un ciutadà la Policia va poder documentar el delicte i identificar a l’infractor després de tirar un remolc de fem.

La Policia Local d’Onda ha enxampat in fraganti a un veí d’Onda i acompanyant tirant un remolc d’enderrocs i altres estris a la rambla de la Vídua, els qui seran proposats per a sanció màxima de 3.000 euros per este acte incívic i tan perjudicial per al medi ambient.

Els fets van ocórrer el passat 8 de juliol a les 20 hores, quan la Policia va rebre l’anomenat d’un veí alertant del delicte. Gràcies a esta col·laboració veïnal els agents van poder documentar el succés i identificar als infractors. Les imatges mostren gran quantitat de plàstics, roba i fins i tot un moble tirat en un camí d’accés a la rambla.

Esta és la segona denúncia que imposa l’Ajuntament d’Onda després de posar en marxa la campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles, davant l’increment d’abocaments il·legals en l’entorn urbà i rural durant este estiu. La primera multa es va posar la setmana passada després d’enxampar a veïns abandonant voluminosos en el nucli urbà.

Per a acabar amb este greu problema, el govern municipal ha reforçat la vigilància i ha instal·lat senyals en el terme municipal advertint de la multa i fomentant el respecte per l’entorn. També ha col·locat vinils informatius en els contenidors del nucli urbà. L’objectiu de la campanya és recordar a la ciutadania la infracció de tirar voluminosos, fems, plàstics, enderrocs o altres materials fora dels punts permesos, ja que causen danys irreparables en el medi ambient.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha destacat que “l’incivisme es castiga a Onda perquè no podem permetre que el nostre entorn s’òmpliga de fem”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.