fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Local d’Onda sanciona a 3.000 euros l’incivisme per abocaments il·legals

La Policia Local d’Onda sanciona a 3.000 euros l’incivisme per abocaments il·legals

L’Ajuntament instal·la senyals en el terme municipal advertint de la sanció i fomentant el respecte per l’entorn.

La Policia Local d’Onda ja ha tramitat la primera sanció per abocaments il·legals en el terme municipal per import de 3.000 euros. Esta denúncia arriba després de posar en marxa l’Ajuntament d’Onda la campanya de conscienciació sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de deixalles, davant l’increment d’abocaments il·legals en l’entorn urbà i rural durant leste estiu.

Arran d’això, la Policia Local ha reforçat la vigilància en els punts on solen aparéixer residus i investiga els abocaments. Fruit d’això s’ha aconseguit enxampar al primer infractor i sancionar l’incivisme amb 3.000 euros. Al mateix temps, l’Ajuntament ha instal·lat senyals en el terme municipal advertint de la multa i fomentant el respecte per l’entorn. També es col·locaran vinils informatius en els contenidors del nucli urbà.

L’objectiu de la campanya és recordar a la ciutadania la infracció de tirar voluminosos, fems, plàstics, enderrocs o altres materials fora dels punts permesos, ja que causen danys irreparables en el medi ambient.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que “a Onda l’incivisme es paga car, perquè no podem permetre que s’òmpliga el nostre entorn de fem i quedar-nos de braços plegats davant les conductes irresponsables d’alguns veïns”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.