fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Policia Nacional dóna consells per a gaudir de Halloween i en contra dels pallassos diabòlics

La Policia Nacional dóna consells per a gaudir de Halloween i en contra dels pallassos diabòlics

El Facebook de la Policia Nacional d’Espanya ha publicat els següents consells per a la nit de Halloween:

Sé més original, la disfressa de “pallasso diabòlic” està molt vist.
No compartisques publicacions que puguen crear alarma social, si et trobes a algú així disfressat, no entres en provocacions, utilitza el teu sentit comú i si estàs en una situació de risc, flama al 091

Truc o tracte sempre en colla
Si els teus fills i els seus amics van a demanar llepolies amb el truc o tracte, adverteix-los que han de fer-ho sempre en grup, fixa amb ells una ruta i horari concrets i recorda’ls que no han d’entrar en cap domicili o cotxe de desconeguts. Si són molt xicotets, sempre han d’anar acompanyats d’un adult.

Festa terrorífica, però segura
Si el que va a eixir a celebrar #Halloween eres tu, no oblides la teua seguretat. Informa’t de si la celebració i el local té llicència i autorització per a aqueix esdeveniment en concret, a més cerciora’t que el local compleix amb totes les mesures de seguretat i comprova on es troben les eixides en cas d’una emergència.

Disfressa de policia
La disfressa de policia és un abillament molt socorregut durant aquests dies. Recorda que fer un ús indegut del mateix que puga confondre als altres i fer-se passar per un agent de l’autoritat no està permés.

Si vas a beure, dóna-li carabasses al teu cotxe
Si vas a celebrar la festa de Halloween amb unes copes, recorda que no has de conduir, fer-ho sota els efectes de l’alcohol, a més d’irresponsable i un risc per als altres i per a tu mateix, és delicte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.