fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Nacional d贸na consells per a gaudir de Halloween i en contra dels pallassos diab貌lics

La Policia Nacional d贸na consells per a gaudir de Halloween i en contra dels pallassos diab貌lics

El Facebook de la Policia Nacional d’Espanya ha publicat els seg眉ents consells per a la nit de Halloween:

S茅 m茅s original, la disfressa de “pallasso diab貌lic” est脿 molt vist.
No compartisques publicacions que puguen crear alarma social, si et trobes a alg煤 aix铆 disfressat, no entres en provocacions, utilitza el teu sentit com煤 i si est脿s en una situaci贸 de risc, flama al 091

Truc o tracte sempre en colla
Si els teus fills i els seus amics van a demanar llepolies amb el truc o tracte, adverteix-los que han de fer-ho sempre en grup, fixa amb ells una ruta i horari concrets i recorda’ls que no han d’entrar en cap domicili o cotxe de desconeguts. Si s贸n molt xicotets, sempre han d’anar acompanyats d’un adult.

Festa terror铆fica, per貌 segura
Si el que va a eixir a celebrar #Halloween eres tu, no oblides la teua seguretat. Informa’t de si la celebraci贸 i el local t茅 llic猫ncia i autoritzaci贸 per a aqueix esdeveniment en concret, a m茅s cerciora’t que el local compleix amb totes les mesures de seguretat i comprova on es troben les eixides en cas d’una emerg猫ncia.

Disfressa de policia
La disfressa de policia 茅s un abillament molt socorregut durant aquests dies. Recorda que fer un 煤s indegut del mateix que puga confondre als altres i fer-se passar per un agent de l’autoritat no est脿 perm茅s.

Si vas a beure, d贸na-li carabasses al teu cotxe
Si vas a celebrar la festa de Halloween amb unes copes, recorda que no has de conduir, fer-ho sota els efectes de l’alcohol, a m茅s d’irresponsable i un risc per als altres i per a tu mateix, 茅s delicte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.