fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Policia Nacional expedir脿 i renovar脿 el DNI a la Vall d’Uix贸 el 19 de febrer

La Policia Nacional expedir脿 i renovar脿 el DNI a la Vall d’Uix贸 el 19 de febrer

La cita pr猫via es podr脿 sol路licitar el 13 de febrer, encara que les 90 places que ofereix el Govern d’Espanya s贸n “insuficients” i l’Ajuntament exigir脿 m茅s.

Dues unitats m貌bils de la Policia Nacional visitaran la Vall d’Uix贸 el pr貌xim 19 de febrer al mat铆 per a prestar el servei d’expedici贸 i renovaci贸 de DNI a 90 persones, despr茅s de “la insist猫ncia d’este equip de govern i d’uns altres de municipis de les comarques d’interior a la Subdelegaci贸 del Govern”, tal com ha explicat el regidor d’Interior de l’Ajuntament de la Vall d’Uix贸, Javier Ferreres.

La cita pr猫via es podr脿 sol路licitar a partir del 13 de febrer en la planta baixa de la Casa de la Vila (en el departament d’estad铆stica). L’edil ha assenyalat que “els torns es donaran a les primeres 90 persones, per貌 demanem que la gent que tinga la possibilitat de despla莽ar-se no la sol路licite per a facilitar que les persones majors o amb mobilitat redu茂da puguen rebre este servei perqu猫 sabem que les places que el Govern d’Espanya que hi ha no s贸n suficients”.

En este sentit, ha remarcat que des de la Subdelegaci贸 del Govern “ens van traslladar que este servei m貌bil s’ha de dotar pressupost脿riament des del Govern d’Espanya”, per la qual cosa “seguirem exigint que es desplacen m茅s vegades fins a la nostra ciutat i que el Govern de Rajoy destine els diners necessaris per a cobrir la demanda, perqu猫 l’any passat ja vam veure com a molta gent es va quedar sense cita”.

Aix铆, ha demanat que “s’augmente el servei en els municipis que no tenim comiss脿ries de la Policia Nacional”. “Esperem que els equips m貌bils vengen m茅s vegades durant enguany, perqu猫 hi ha molts vallers i valleres que no poden despla莽ar-se a Vila-real, Castell贸 o Sagunt per a obtenir o renovar el seu document d’identitat”, ha finalitzat.

Les persones amb cita pr猫via hauran d’acudir el 19 de febrer en l’horari establit al Palau de Vivel per a fer les gestions necess脿ries per a la renovaci贸 o expedici贸 del DNI i el 26 de febrer podran arreplegar el document f铆sic en este mateix edifici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.