fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La programaci贸 de R脿dio Benicarl贸 torna a arrancar a partir del 19 de setembre

La programaci贸 de R脿dio Benicarl贸 torna a arrancar a partir del 19 de setembre

R脿dio Benicarl贸 inicia una nova i completa programaci贸 que posar脿 el focus en l’actualitat benicarlanda i en el teixit social de la ciutat. El programa s’emetr脿 de dilluns a divendres entre les 11.00 i les 13.30 hores.

El magaz铆n informatiu ‘Veus de casa’ torna a la graella de R脿dio Benicarl贸 de la m脿 de les periodistes Ana 脕lvarez Anaya i Lara Gonz谩lez Asensi, que a partir d’aquesta temporada, i amb la participaci贸 d’un ampli equip de col路laboradors, s’encarregaran d’acostar a l’audi猫ncia tota l’actualitat informativa de Benicarl贸, sense oblidar els col路lectius socials i culturals.

En aquesta nova temporada, R脿dio Benicarl贸 tocar脿 temes de l’actualitat municipal amb entrevistes i debats sobre els assumptes que centren l’atenci贸 de la ciutadania. Entre les seccions de divulgaci贸 i entreteniment no faltar脿 la cuina, la ci猫ncia, l’esport, la salut, la psicologia o la m煤sica.

Amb la nova programaci贸, l’emissora municipal vol aconseguir ser l’altaveu i el suport de les nombroses iniciatives ciutadanes de l’entramat associatiu, comercial, econ貌mic, cultural i social de Benicarl贸. En definitiva, el programa vol dibuixar un retrat diari de Benicarl贸 a trav茅s de les veus que impulsen la societat benicarlanda.

‘Veus de casa’ s’emetr脿 de dilluns a divendres de les 11.00 a les 13.30 hores i es reemetr脿 en horari de vesprada de 18.15 a 20.45 hores. Al mateix temps, hi haur脿 quatre blocs informatius repartits al llarg del dia, a les 8:00h, a les 11:00h, a les 13:00h i a les 18:00h.

R脿dio Benicarl贸 es pot sintonitzar a trav茅s del 107.3 de la FM, el web聽www.radiobenicarlo.org聽o a l’aplicaci贸 disponible per a dispositius m貌bils amb sistema Android.

Leave a Reply

Your email address will not be published.