fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La província tanca el mes de juliol amb una ocupació hotelera en el litoral per sobre del 85% i del 70% a l’interior

La província tanca el mes de juliol amb una ocupació hotelera en el litoral per sobre del 85% i del 70% a l’interior

L’enquesta del Patronat de Turisme situa l’ocupació turística en les zones rurals 10 punts per sobre del previst.

La província de Castelló ha registrat un excel·lent comportament turístic en el mes de juliol. Així es desprén del mostreig realitzat pels tècnics del Patronat Provincial de Turisme entre els establiments hotelers castellonencs i que xifra per sobre del 85% l’ocupació en la xarxa d’hotels del litoral provincial i fins al 70% la registrada pels establiments hotelers a l’interior.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andrés Martínez, ha destacat que “a costa de les xifres oficials, estes primeres dades provisionals llancen molt bons resultats de cara a un estiu en matèria turística que, esperem, aferme el sector com una indústria clau dins del teixit econòmic i laboral de la província”.

Així, el vicepresident de Turisme ha posat en relleu que l’ocupació hotelera per sobre del 85%, amb becs del 100% en algunes zones de la província com per exemple a Benicàssim durant el FIB, “auguren un estiu d’alegries per a un sector que ambicionem oferisca cada dia més i millors oportunitats a aquells castellonencs que cerquen en ell un projecte laboral més estable”.

En esta línia, Martínez ha volgut incidir en “l’excel·lent xifra llançada pel turisme d’interior durant este mes” malgrat que esta tipologia de turisme no és la més demandada en estes dates. No en va, l’estimació realitzada supera en fins a 10 punts la previsió realitzada a la fi del passat mes a través dels tècnics del Patronat provincial de Turisme i que se situava entorn del 60%.

“El 70% d’ocupació en la xarxa d’establiments hotelers del món rural castellonenc, demostra que a l’estiu la nostra província no és només turisme de sol i platja. L’extensa oferta complementària que Castelló i el seu interior posa a la disposició dels seus visitants gràcies al seu patrimoni natural, històric, cultural i gastronòmic està permetent que el turisme rural travesse un estiu amb xifres per sobre del previst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.