fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La prov铆ncia tanca el mes de juliol amb una ocupaci贸 hotelera en el litoral per sobre del 85% i del 70% a l’interior

La prov铆ncia tanca el mes de juliol amb una ocupaci贸 hotelera en el litoral per sobre del 85% i del 70% a l’interior

L’enquesta del Patronat de Turisme situa l’ocupaci贸 tur铆stica en les zones rurals 10 punts per sobre del previst.

La prov铆ncia de Castell贸 ha registrat un excel路lent comportament tur铆stic en el mes de juliol. Aix铆 es despr茅n del mostreig realitzat pels t猫cnics del Patronat Provincial de Turisme entre els establiments hotelers castellonencs i que xifra per sobre del 85% l’ocupaci贸 en la xarxa d’hotels del litoral provincial i fins al 70% la registrada pels establiments hotelers a l’interior.

El vicepresident i diputat de Turisme, Andr茅s Mart铆nez, ha destacat que “a costa de les xifres oficials, estes primeres dades provisionals llancen molt bons resultats de cara a un estiu en mat猫ria tur铆stica que, esperem, aferme el sector com una ind煤stria clau dins del teixit econ貌mic i laboral de la prov铆ncia”.

Aix铆, el vicepresident de Turisme ha posat en relleu que l’ocupaci贸 hotelera per sobre del 85%, amb becs del 100% en algunes zones de la prov铆ncia com per exemple a Benic脿ssim durant el FIB, “auguren un estiu d’alegries per a un sector que ambicionem oferisca cada dia m茅s i millors oportunitats a aquells castellonencs que cerquen en ell un projecte laboral m茅s estable”.

En esta l铆nia, Mart铆nez ha volgut incidir en “l’excel路lent xifra llan莽ada pel turisme d’interior durant este mes” malgrat que esta tipologia de turisme no 茅s la m茅s demandada en estes dates. No en va, l’estimaci贸 realitzada supera en fins a 10 punts la previsi贸 realitzada a la fi del passat mes a trav茅s dels t猫cnics del Patronat provincial de Turisme i que se situava entorn del 60%.

“El 70% d’ocupaci贸 en la xarxa d’establiments hotelers del m贸n rural castellonenc, demostra que a l’estiu la nostra prov铆ncia no 茅s nom茅s turisme de sol i platja. L’extensa oferta complement脿ria que Castell贸 i el seu interior posa a la disposici贸 dels seus visitants gr脿cies al seu patrimoni natural, hist貌ric, cultural i gastron貌mic est脿 permetent que el turisme rural travesse un estiu amb xifres per sobre del previst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.