fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La recollida selectiva de residus creix en el primer semestre de l鈥檃ny a Almassora

La recollida selectiva de residus creix en el primer semestre de l鈥檃ny a Almassora

Paper i cart贸 s贸n les restes que m茅s s鈥檌ncrementen enfront de 2016.

Almassora ha incrementat el volum de recollida selectiva de tots els residus en el primer semestre de l’any respecte al mateix per铆ode de l’any passat, segons les dades facilitades per l’empresa FCC, concession脿ria del servei. El tipus de residu que m茅s creixement ha experimentat 茅s el paper/cart贸, seguit dels envasos lleugers i, en 煤ltim terme, el vidre.

En xifres absolutes, entre gener i juliol de 2017 els operaris ha arreplegat 38.370 quilos m茅s de paper i cart贸. La ciutadania tamb茅 ha at猫s la crida per a la retirada d’envasos lleugers, que en este primer semestre han sumat 13.960 quilos m茅s del que ho va fer en el mateix per铆ode de l’any passat. Finalment, els contenidors de vidre repartits per diferents punts del nucli urb脿 han augmentat en 1.600 els quilos arreplegats enfront de l’anterior per铆ode.

La regidora de Medi Ambient, Mar铆a Jos茅 Tormo, ha coincidit amb l’empresa encarregada del servei en qu猫 “l’evoluci贸 en termes generals ha sigut positiva, la qual cosa ens porta a pensar que el treball de conscienciaci贸 i difusi贸 d’horaris i 煤s dels contenidors ha de continuar en la mateixa l铆nia”. 脡s per a莽貌 que l’edil tamb茅 ha incidit en el servei gratu茂t de recollida d’objectes a trav茅s del tel猫fon 964.21.61.34. Funciona tots els dilluns i permet la retirada d’estris voluminosos a domicili despr茅s de sol路licitar cita pr猫via.

A m茅s, l’Ajuntament d’Almassora disposa de servei d’ecoparc municipal. La planta est脿 oberta de dilluns a dissabte de 9.30 a 14.00 hores i de 16.00 a 19.00 hores. Els diumenges funciona entre les 9.00 i les 14.00 hores. El tel猫fon per a qualsevol consulta 茅s el 964.56.51.05. Cal recordar que per a accedir al recinte ja solament 茅s necessari presentar el DNI, at猫s que ja no 茅s obligatori disposar de targeta espec铆fica.

D’altra banda, el consistori mant茅 actiu fins al 25 de setembre, amb una freq眉猫ncia quinzenal, el servei gratu茂t de recollida de restes de poda. Els operaris retiren els residus els dilluns de les parcel路les els amos de les quals hagen sol路licitat esta assist猫ncia. L’Ajuntament facilita aix铆 la recollida en el mateix hort o parcel路la de cultiu i, alhora, evita cremes incontrolades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.