fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La regidora d鈥橭cupaci贸 assisteix a una reuni贸 a Val猫ncia per avan莽ar en el Pacte Territorial per l鈥橭cupaci贸 Maestrat Litoral

La regidora d鈥橭cupaci贸 assisteix a una reuni贸 a Val猫ncia per avan莽ar en el Pacte Territorial per l鈥橭cupaci贸 Maestrat Litoral

Durant la trobada s’ha presentat una guia metodol貌gica que permetr脿 dissenyar accions i estrat猫gies adaptades la realitat de cada territori.

Esta setmana la regidora d’Ocupaci贸 de l’Ajuntament de Vinar貌s, Maria Cano, juntament amb la t猫cnica d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Vinar貌s, van assistir a una reuni贸 de treball a Val猫ncia en representaci贸 de totes les entitats signants del Pacte Territorial per l’Ocupaci贸 Maestrat Litoral.

La finalitat d’esta trobada, on tamb茅 va estar present el secretari auton貌mic d’Ocupaci贸, Enric Nomded茅u, la directora general d’Ocupaci贸 i Formaci贸, Roc铆o Briones, i la directora general de Planificaci贸 i Estudis, Eva Hern谩ndez, ha estat coordinar algunes de les accions contemplades dins d’este acord.

“La Conselleria ha presentat als alcaldes i representants municipals una guia metodol貌gica que permetr脿 analitzar els recursos amb qu猫 compta cada territori perqu猫 el Consell pugue dissenyar estrat猫gies adaptades a cada realitat”, ha explicat Cano. En l’elaboraci贸 d’este document ha participat la Universitat de Val猫ncia, la Universitat Jaume I de Castell贸 i la Universitat d’Alacant, juntament amb el SERVEF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.