fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La regidoria de turisme de Castelló designa a Amparo Martínez com a nova gerent del Patronat

La regidoria de turisme de Castelló designa a Amparo Martínez com a nova gerent del Patronat

La Junta de Govern Local aprova el nomenament a proposta del Consell Rector després de superar el procés de selecció.

La Junta de Govern Local ha aprovat el nomenament d’Amparo Martínez com a nova gerent del Patronat Municipal de Turisme, a proposta del Consell Rector, després de considerar-la com la millor aspirant a causa dels seus mèrits i experiència professionals. La decisió s’ha pres després de l’informe elaborat per l’oportuna comissió de valoració. Han sigut vuit els aspirants que han participat en el procés per a la contractació.

Amparo Martínez és graduada en Turisme i té les titulacions de Màster en Adreça i Planificació de Turisme. També ha acreditat en la seua candidatura el títol de postgrau d’Especialista en Desenvolupament de Destinacions Turístiques i el d’especialista universitari internacional de Turisme.

Quant a l’experiència professional, acredita una àmplia trajectòria en el sector turístic. Ha ocupat el càrrec de directora del Patronat Municipal de Turisme de Peníscola en dues etapes, de 1994 a 2001 i de 2004 a 2005. A més, ha elaborat plans estratègics de Turisme a Villena, Sagunt i a la Vall d’Albaida. Al marge del sector públic, ha desenvolupat una activitat de consultoria i planificació estratègica de turisme.

La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Turisme, Patricia Puerta, ha destacat que el nomenament de la gerent “permetrà impulsar el Pla Estratègic de Turisme, el primer amb el qual explica la ciutat de Castelló, i avançar en les línies d’actuació que estan permetent que Castelló es posicione com a destinació turística”. En este sentit, l’edil s’ha referit a apostes com Castelló Gastronòmic, la marca amb la qual es pretén potenciar el turisme gastronòmic; esdeveniments com a Escala a Castelló; o el turisme cultural.

Leave a Reply

Your email address will not be published.