fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Regidoria d’Educació fa valer l’oferta educativa de 0 a 3 anys a Vila-real a través de vídeos promocionals

La Regidoria d’Educació fa valer l’oferta educativa de 0 a 3 anys a Vila-real a través de vídeos promocionals

La ciutat compta amb set centres privats i un municipal. L’Escola Municipal El Solet ofereix 80 places per a xiquets de 0 a 3 anys. A més els col·legis Concepción Arenal i Carles Sarthou compten amb 18 places cadascun per a xiquets de 2anys.

La Regidoria d’Educació ha editat vídeos promocionals per a donar a conéixer i valorar l’oferta educativa dels centres d’Educació Infantil que hi ha a la ciutat. Vila-real compta amb set centres privats d’Educació Infantil, Kinder Park, L’Esquirol, Babisol, Caperucita Roja, 5 Sentits, Món de Fades i Bambilàndia i un municipal. L’escoleta municipal El Solet ofereix 80 places per a este curs 2020-2021 per a xiquets de 0 a 3 anys. A més, els col·legis públics Concepción Arenal i Carles Sarthou disposen de 18 places cadascun per als xiquets de 2anys.

“A Vila-real tenim unes escoles infantils de qualitat on es fa un treball extraordinari” indica la regidora d’Educació, Aida Beteta, qui considera que “és fonamental garantir esta oferta educativa de 0 a 3 anys per al desenvolupament dels xiquets i xiquetes i la conciliació familiar”. “Els vídeos promocionals de cadascun dels centres que hem preparat des de la Regidoria són una mostra de suport a estes escoles que s’han vist molt afectades amb el tancament dels centres a conseqüència de la pandèmia del coronavirus” afig l’edil. En ells es donen a conéixer les instal·lacions, activitats i serveis que presten els centres educatius perquè els pares puguen triar l’escola que més s’adapte a les seues preferències. Estos vídeos estan ja disponibles en el canal de YouTube de l’Ajuntament i també s’habilitaran en el web municipal, en l’àrea d’educació.

Pel que respecta als centres públics, Vila-real compta amb l’Escola Infantil Municipal El Solet i els col·legis Carles Sarthou i Concepción Arenal que ofereixen 18 places cadascun d’ells per als xiquets de 2anys.

L’escoleta El Solet disposa de 80 places per al curs 2020-2021 distribuïdes de la següent forma: 16 places de 0 a 1 any; 26 places d’1 a 2 anys i 38 places de 2 a 3 anys. Els pares que estiguen interessats hauran de presentar la sol·licitud del 8 al 12 de juny a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Vila-real. A causa de la crisi sanitària per la COVID-19 les sol·licituds seran de manera telemàtica sent necessari per a este tràmit el certificat digital. En cas de no disposar de signatura digital, els interessats podran obtindre-ho presencialment a l’Ajuntament a través de cita prèvia. Les persones que no tinguen accés a mitjans electrònics podran realitzar el procediment d’admissió de manera presencial en El Solet (carrer Constitució, 104) i presentar els documents en el Registre de l’Ajuntament.

Les bases reguladores d’este procés d’admissió es poden consultar en el web municipal, en l’àrea d’Educació en Escolarització Escola Infantil Municipal on s’indica el calendari del procés d’admissió, els criteris de baremació, la documentació requerida així com les instruccions per a emplenar la sol·licitud telemàtica. En cas de tindre algun dubte poden trucar al telèfon 660 363 582.
Entre els aspectes que es baremen s’inclou el fet de tindre germans matriculats en el centre, el domicili, la renda o estar en situació de desocupació, entre d’altres.

També s’ha editat un vídeo amb tota l’oferta educativa de tots els cicles dels centres públics i concertats de Vila-real que es podrà trobar en el canal municipal de YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.