fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La senda del Millars incorporar脿 una zona esportiva al costat de la pista de ciclisme d’Almassora

La senda del Millars incorporar脿 una zona esportiva al costat de la pista de ciclisme d’Almassora

L’obertura del gimn脿s a l’aire lliure tindr脿 lloc al setembre.

La senda de la desembocadura del Millars incorporar脿 un espai esportiu al costat de la pista de ciclisme d’Almassora. L’actuaci贸, que tindr脿 lloc la primera setmana de setembre, suposar脿 el trasllat de l’equipament existent en Darremur, a m茅s de la instal路laci贸 de m茅s aparells esportius per a atendre la petici贸 dels usuaris de la via verda.

El Servei Municipal de Manteniment i Log铆stica (SMML) ha dissenyat este recinte que inclour脿 barres d’abdominals i bancs per a fer flexions, entre altres, en la zona situada m茅s a l’oest de la pista de ciclisme, en el tram de la senda del Millars que discorre al costat del nucli urb脿. Per la seua banda, l’espai de Darremur fomentar脿 els usos destinats als m茅s xicotets amb la instal路laci贸 d’un p貌rtic amb un gronxador.

El departament de Serveis P煤blics assegura que l’obertura del recinte esportiu estar脿 disponible en uns dies, per la qual cosa els usuaris de la senda de la desembocadura podran estrenar-ho durant el mes de setembre. “Seguir脿 la l铆nia del gimn脿s del parc de Pesudo, que va executar Esports al comen莽ament d’any, per貌 en este cas amb la voluntat de potenciar l’煤s de la senda del Millars”, en paraules del regidor de Serveis P煤blics, Joan Antoni Trenco.

De fet, nombrosos usuaris han sol路licitat la instal路laci贸 d’equips d’estes caracter铆stiques per a realitzar exercici a l’aire lliure en concloure la caminada per la via verda que connecta la platja d’Almassora amb l’ermita de Santa Quit猫ria. No obstant aix貌, tamb茅 estar脿 a la disposici贸 de qualsevol ve铆, amb independ猫ncia que vaja a utilitzar la ruta pel riu, en este enclavament pr貌xim a la Vila.

L’obertura d’este recinte esportiu se sumisca al projecte per a repoblar la senda, valorat en 10.000 euros, i que suposar脿 la plantaci贸 de noves esp猫cies per a crear zones d’ombra que alleugen la calor als usuaris d’este circuit a l’aire lliure. La plantaci贸 est脿 prevista coincidint la fi de l’estiu i inclou esp猫cies de gran envergadura per a afavorir les ombres. Aix铆, 脿lbers, freixes i oms, entre altres, creixeran a la vora del Millars despr茅s de la temporada estival.

Leave a Reply

Your email address will not be published.