fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La setena edici贸 de l’emac.fest de Borriana reunir脿 bandes i veus de refer猫ncia del panorama m茅s avan莽at de l’escena musical

La setena edici贸 de l’emac.fest de Borriana reunir脿 bandes i veus de refer猫ncia del panorama m茅s avan莽at de l’escena musical

Borriana tornar脿 a ser epicentre de creaci贸 contempor脿nia, musical i art铆stica, de l’11 al 13 de febrer al Centre Municipal de Cultura la Merc猫.

El festival emac. llan莽a el cartell musical al complet del que ser脿 la seua setena edici贸, per a protagonitzar l’agenda cultural a l鈥檌nici de 2022, situant Borriana com a epicentre de creaci贸 contempor脿nia, musical i art铆stica, de l’11 al 13 de febrer al Centre Municipal de Cultura la Merc猫.
Amb aquest motiu, el VII emac. centra la seua programaci贸 a l鈥檈ntorn de diverses apostes sonores, amb rellev脿ncia en totes els casos. Cal destacar que en aquesta edici贸 els concerts tornaran a ser de lliure acc茅s fins a completar els diferents aforaments dels espais.

La puresa de Queralt Lahoz capitanejar脿 un emac.2022 que reafirma la seua aposta per l’obertura cap a nous sons i noves m煤siques en la nostra busca constant de l’avantguarda i la transgressi贸.
“Conceptes en qu猫 s鈥檈nquadren les propostes dels andalusos Els Voluble i el seu flamenc is not a crime, el trap-emo de Mar铆a Escarmiento, els balls tristos de Depressi贸 Sonora o el synth pop 80’s de la proposta de X猫nia鈥, apunta el seu director, Vicent Tormo, per a qui 鈥渆l cam铆 fins a la nostra setena edici贸 no ha sigut f脿cil, vam tancar l’edici贸 de 2021 al juny i ens vam posar a treballar en la tornada al febrer de 2022, esperem que siga una tornada a la normalitat i aix铆 poder recuperar espais i aforaments.

Sobre aquest tema, Tormo ha indicat que la traject貌ria de l’emac. presenta 鈥渦na molt bona progressi贸, amb cartells musicals que conjuguen propostes que tenen joventut i avantguarda鈥.
Per part seua, l’edil de Cultura, Vicent Granel, ha agra茂t a l’organitzaci贸 l’esfor莽 que es realitza per a dur a terme un festival d’aquestes caracter铆stiques a la ciutat de Borriana, i la progressi贸 que ha tingut en cadascuna de les edicions. Granel espera que la situaci贸 sanit脿ria permeta celebrar el festival amb els aforaments i la normalitat a qu猫 est脿vem acostumats abans que arribara la pand猫mia.

Cartell

El cartell el completa la nova super banda made in CS Nereu i els B猫sties Marines, la veu indie-folk d’Esther i el dark-vermut de Surolla, que compartiran jornada inaugural amb Els Voluble.
L’electricitat post-pop de Calivvla, el pop lo-fi sevill脿 de Vera Fauna, el romanticisme del segle XXI de Laborde, l’empenta i arrossegament de Tinatha, els balls tristos de Depressi贸n Sonora, el trap-emo de Mar铆a Escarmiento, els himnes pop per a la reivindicaci贸 de Roc铆o Saiz i l’electr貌nica de Blu Boi faran que s’agite el dissabte al jard铆 de l’emac.2022.
El rock de Juanma Garc铆a, els ambients foscos i sincers de Sara Zozaya, el synth pop 80’s de X猫nia i la puresa de Queralt Lahoz tancaran la setena edici贸 de l’emac. a l’Escenari Amfiteatre.

Els dj’s i selectors musicals tornaran a concentrar el protagonisme en l’Escenari emac.bar, en qu猫 se鈥檔 recuperar脿 l’espai total amb una programaci贸 de club enfocada a la pista de ball. Ac铆 es trobaran amb Anticicl贸&Borrasca, Sickboy, Buffetlibre, 1/4FExilio, Martlenders, Juan Soler, Els Dominguito Club, Char Lee, Lore Nieto, Tocino del Zod铆ac i Tormix & Friends.

emac.art

L’emac.fest equilibra la seua vasta n貌mina de propostes musicals amb la celebraci贸 de la seua altra meitat m茅s significativa, l’emac.art fira d’artistes, que tornar脿 al seu format habitual despr茅s de la situaci贸 excepcional de 2021, i ja s’ha obert el termini per a enviar propostes art铆stiques a <borrianaemacart@gmail.com> que finalitzar脿 el 23 de desembre.
Des de l’organitzaci贸 han manifestat que el principal objectiu 茅s 鈥渢indre a Borriana una programaci贸 de primer nivell i, sobretot, tindre acc茅s als creadors, tant en la part de l’art com en la musical, ja que, al final, emac. 茅s un esdeveniment pr貌xim en qu猫 els artistes i el p煤blic s’entremesclen amb total

Leave a Reply

Your email address will not be published.