fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La seu provincial de la UOC a Vila-real ofereix nous cursos i seminaris d鈥檈stiu amb una 脿mplia oferta a dist脿ncia

La seu provincial de la UOC a Vila-real ofereix nous cursos i seminaris d鈥檈stiu amb una 脿mplia oferta a dist脿ncia

La seu provincial de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) situada a Vila-real ofereix nous cursos i seminaris d’estiu amb una 脿mplia oferta a dist脿ncia que comen莽ar脿 a impartir-se a partir del 28 de juny.

La regidora d’Educaci贸, M贸nica Ma帽as, destaca la import脿ncia de comptar amb un centre universitari “de refer猫ncia” com la UOC, que disposa 煤nicament de quatre seus fora de Catalunya: una a Madrid, una altra a Sevilla, una altra a Val猫ncia i, finalment, una m茅s a Vila-real, per la qual cosa “茅s un fet molt significatiu per a la nostra ciutat”, apunta.

Ma帽as recorda que “a m茅s de carreres universit脿ries, la UOC ofereix m脿sters i postgraus, a m茅s de cursos, tallers i idiomes no nom茅s a l’estiu”. Entre l’脿mplia oferta per al per铆ode estival es troben noves propostes de diferents 脿mbits d’inter猫s que permeten combinar aprenentatge, oci i desenvolupament professional.
Com a exemple, trobem el curs Dieta mediterr脿nia. Menjar b茅 i conservar- sa, que pret茅n potenciar, difondre i aplicar el coneixement de l’alimentaci贸 per a gaudir de la salut; el d’Introducci贸 al coaching, que dota d’eines b脿siques per a iniciar-se en la pr脿ctica del coaching i en el mateix autoconeixement; Fotografia de viatges, Ter脿pies naturals aplicades a la dona o El bloc i videoblogging com a estrat猫gia i recurs docent, dins d’una llarga llista de cursos i tallers a dist脿ncia.

“Tota l’oferta pret茅n oferir coneixements relacionats amb la cultura i la societat, actualitzar i aprofundir coneixements en 脿mbits professionals i educatius concrets i establir nexes d’uni贸 amb temes d’actualitat, sent un complement formatiu i d’actualitzaci贸 pr脿ctic per a tots els alumnes”, assegura Ma帽as.
Els cursos i seminaris duren quatre setmanes i tenen una c脿rrega docent de 25 hores, equivalents a 1 ECTS. Excepcionalment poden tenir una c脿rrega de 50 hores.

“Per a Vila-real 茅s un orgull ser una de les quatre seus de la UOC, gr脿cies al conveni signat entre l’Ajuntament i la universitat, l’atenci贸 f铆sica de la qual es troba en la Biblioteca Universit脿ria del Coneixement (BUC)”, assegura Ma帽as.

La UOC va obrir les seues portes el 2015 amb l’objectiu de promoure entre la ciutadania la formaci贸 universit脿ria, convertint-se en un centre que ofereix serveis diversos, tant a Vila-real com a la resta de la prov铆ncia. La universitat ofereix a la comunitat assessorament i gesti贸 acad猫mica, servei de recollida i devoluci贸 de pr茅stec bibliotecari, aix铆 com infraestructures que faciliten l’aprenentatge, com s贸n la sala d’estudi, de reunions, ordinadors amb connexi贸 a internet i wifi.

La UOC tamb茅 茅s promotora d’activitats de tipus cultural com s贸n xarrades i tallers per a la poblaci贸 en general. La seu es troba en l’avinguda de Pius XII, 43 (BUC), amb horari d’atenci贸 de 9.30 a 14.00 hores. El tel猫fon de contacte 茅s 964 547 244 i el correu electr貌nic uocvila_real@uoc.edu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.