fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Universitat Jaume I manté obert el període de matrícula per als títols d’ensenyaments propis

La Universitat Jaume I manté obert el període de matrícula per als títols d’ensenyaments propis

La Universitat Jaume I manté obert en les pròximes setmanes el termini per a la matrícula als estudis d’ensenyaments propis que s’ofereixen per al curs 2022-2023. L’UJI ofereix un total de 21 màsters de títol propi, nou diplomes d’especialització i 26 diplomes d’expert/experta que s’emmarquen en diferents branques de coneixement, dividides en Àrea de Ciències de la Salut; Àrea Jurídica i Econòmica; Ciències Humanes i Socials, i Ciències i Tecnologia.

«Les característiques més ressenyables d’aquests estudis són que estan pensats per a brindar formació avançada, de caràcter especialitzat o multidisciplinari i que, en la seua majoria, tenen una orientació clarament professional», explica Isabel García Izquierdo, vicerectora d’Estudis i Formació Permanent.

Per al curs 2022-2023 hi ha novetats en els títols de màster: el Màster en Intel·ligència Econòmica i el Master in English Language and Literature and their Artistic and Cultural Expressions (MELART). També s’han incorporat dos nous títols d’especialització: el Diploma d’Especialització en Música, Arts i Qualitat de Vida, i el Diploma d’Especialització en Activitat Física i Oncologia. Quant a títols d’expert/experta, els nous són el Diploma d’Expert/Experta en Comunicació de la Ciència i la Innovació; el Diploma d’Expert/Experta en Ciberdelinqüència i Anàlisi de Riscos; el Diploma d’Expert/Experta en Auditories Sociolaborals en Matèria d’Igualtat; i el Diploma d’Expert/Experta en Direcció i Gestió de la Seguretat.

Les raons per les quals és interessant matricular-se en algun títol d’ensenyaments propis són la possibilitat d’adquirir una formació avançada en una disciplina que permet l’especialització professional o acadèmica; ampliar la xarxa de contactes amb professionals en actiu que poden ser de gran ajuda per a la futura carrera professional; diferenciar-se en el mercat laboral; reorientar la carrera professional i adquirir noves habilitats o conèixer els nous àmbits d’investigació amb possibilitats d’aplicació professional.

Tota la informació en la web de la FUE-UJI: www.fue.uji.es/postgrados i en www.uji.es/serveis/ode/propis o www.uji.es/perfils/futurs/

Leave a Reply

Your email address will not be published.